Λέρος: Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ξενοδόχων προς την Υπουργό Τουρισμού

Λέρος: Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ξενοδόχων προς την Υπουργό Τουρισμού

Λέρος: Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ξενοδόχων προς την Υπουργό Τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων Λέρου - Λειψών Εμμ. Μαθιουδάκης προς την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το νησί της Λέρου δεν συμπεριλαμβάνεται στις προωθητικές καμπάνιες του υπουργείου Τουρισμού, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα νησιά που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Ολόκληρη η επιστολή:
«ΠΡΟΣ
Την Υπουργό Τουρισμού
κα. Κουντουρά Έλενα
κοιν. : 1) Γενικό Γραμματέα Ε.Ο.Τ.
κ. Τσέγα Κων/νο
2) Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου
κ. Χατζημάρκο Γεώργιο

Κυρία Υπουργέ,
Κατά τη συνάντησή μας τον περασμένο Μάρτιο με σκοπό την λήψη μέτρων προβολής και διαφήμισης των νησιών μας που πλήττονται από το μεταναστευτικό, ένα από τα μέτρα που αποφασίσαμε ήταν η προβολή μας στα Μ.Μ.Ε. τόσο της γείτονος Τουρκίας όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η τουριστική σεζόν στα νησιά μας εξελίσσεται πολύ άσχημα με μόνη εξαίρεση τις υποτονικές αλλά αρκετά αιμοδοτικές αφίξεις τουριστών από τη Τουρκία.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε (όπως πληροφορούμαστε από τα Μ.Μ.Ε.) ότι το νησί μας δεν συμπεριλαμβάνεται στην καμπάνια του Υπουργείου σας και την πρωτοβουλία του Γ.Γ. ΕΟΤ για υλοποίηση δημοσιογραφικών ταξιδιών εκπροσώπων μεγάλων Μ.Μ.Ε. της Τουρκίας, όπως αυτή αποφασίσατε να γίνει για τα νησιά του βορείου Αιγαίου Λέσβο, Χίο και Σάμο.
Κυρία Υπουργέ,

Η Ένωση Ξενοδόχων Λέρου – Λειψών εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τον αποκλεισμό μας από την παραπάνω πρωτοβουλία σας, πιστεύοντας ότι άμεσα με την συνεργασία της περιφέρειας Ν. Αιγαίου θα εγκρίνετε να συμπεριληφθούμε και εμείς στην τόσο αξιόλογη και ενδιαφέρουσα καμπάνια σας στα Μ.Μ.Ε. της γείτονος χώρας.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της
Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου - Λειψών
Εμμ. Μαθιουδάκης»

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων