Στην ανακρίτρια το ζευγάρι που επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στην ανακρίτρια το ζευγάρι που επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στην ανακρίτρια το ζευγάρι που επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1572 ΦΟΡΕΣ

Το περιστατικό συνέβη στην Κάρπαθο

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθούν σήμερα 45χρονος από την Κάρπαθο και η 41χρονη Ιταλίδα σύζυγός του κατηγορούμενοι για την επίθεση με ρόπαλο σε δύο αστυνομικούς που πήγαν να τους βεβαιώσουν τροχονομικές παραβάσεις σε σταθμευμένα μοτοποδήλατα τους!

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών του Τμήματος Καρπάθου καθώς και τη σύλληψη του ζευγαριού στο οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, απείθεια, εξύβριση και κατοχή όπλου.

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να προσαχθούν, συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Μανώλη Κουτσούκο, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 13 Ιουλίου όταν αστυνομικοί του Τμήματος Καρπάθου στο πλαίσιο τροχονικών ελέγχων που διενεργούσαν, έλεγξαν και δύο μοτοποδήλατα που ήταν σταθμευμένα έξω από τα καταστήματα που διατηρούν ο 45χρονος και η σύζυγός του.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία, φέρονται να διαπίστωσαν διάφορες τροχονομικές παραβάσεις και επρόκειτο να τις βεβαιώσουν. Ωστόσο ο 45χρονος φέρεται να αντέδρασε, οι αστυνομικοί ζήτησαν να τους προσαγάγουν, υπήρξε ένταση και τότε ο σύζυγος φέρεται, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, να μπήκε στο κατάστημά του και αφού πήρε ένα ρόπαλο που είχε, χτύπησε τον έναν αστυνομικό τρεις φορές και μία στο κεφάλι τον άλλον!

Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο