Οριστικό αντίο στο τοπικό πάχος

Οριστικό αντίο στο τοπικό πάχος

Οριστικό αντίο στο τοπικό πάχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 492 ΦΟΡΕΣ

Είναι μεγάλο το ποσοστό των γυναικών, αλλά και των ανδρών, που παραπονιέται για την παρουσία περιττού λίπους σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, αλλά και οι γάμπες, οι μηροί, το προγούλι.

Τα εντατικά προγράμματα διατροφής και εκγύμνασης, πολλές φορές, αδυνατούν να δώσουν λύση στο τοπικό πάχος και έτσι η απόγνωση και η απελπισία μας οδηγεί στην αναζήτηση άλλων λύσεων.

Αμαλία ΤσιατούραΑμαλία Τσιατούρα

Η δερματολόγος- αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, μας συστήνει τις κατάλληλες θεραπείες αντιμετώπισης του συσσωρευμένου λίπους και του τοπικού πάχους.

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo
Η λέιζερ λιπόλυση επιτυγχάνεται εξαιρετικά με την εφαρμογή του laser Smartlipo, το οποίο εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και με το ειδικό μήκος κύματος της οπτικής του ίνας διασπά το λίπος, κάνοντας παράλληλα σύσφιξη με την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το μεγαλύτερο μέρος του λίπους απομακρύνεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Είναι μια μέθοδος εύκολη, ασφαλής και ανώδυνη, ελάχιστα επεμβατική και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία σε συνθήκες ιατρείου χωρίς ράμματα, ουλές και νυστέρι. Τα αποτελέσματα της λιπόλυσης με laser Smartlipo είναι εξαιρετικά και δεν αφήνουν περιθώρια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Κρυολιπόλυση
Έχει αποδειχθεί ότι το ψύχος επιδρά στην απώλεια τοπικού πάχους αφού το κρύο ενεργοποιεί το καφέ λίπος στον οργανισμό, για να ζεσταθεί επιτυγχάνοντας τη λιπόλυση. Με την Κρυολιπόλυση αξιοποιούνται οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες οδηγούν τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίησή τους. Στη συνέχεια τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω της λέμφου ενώ τα εναπομείναντα συμπυκνώνονται.

Πρόκειται για μια μέθοδο μη επεμβατική, εντελώς ανώδυνη και με εξαιρετικά αποτελέσματα στα σημεία που αντιστέκονται στη δίαιτα και την άσκηση. Κατά τη διαδικασία, εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα με συνέπεια τη λιπόλυση.

Μη επεμβατικό lifting σώματος με Νήματα
Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης μηρών, της χαλάρωσης γλουτών και γονάτων, ενώ αποκαθιστά την χαλάρωση στα μπράτσα, την κοιλιά και επιτυγχάνει ανόρθωση στήθους άμεσα και ανώδυνα.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου, χωρίς τομές και ράμματα. Με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας-οδηγού, ο γιατρός εισάγει τα νήματα πολυδιοξανόνης κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής, σε μορφή πλέγματος. Η διαδικασία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, επομένως είναι απόλυτα ανώδυνη για τον ασθενή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.cosmeticdermamedicine.gr
Ή καλέστε:
Αθήνα: 210 6980451
Κηφισιά: 210 6232220
Θεσσαλονίκη: 2310 224240
Πάτρα: 2610 226562
Ρόδος: 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

Διαβάστε ακόμη

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του