Απάντηση του Β. Καλοπήτα σε ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση του Β. Καλοπήτα σε ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση του Β. Καλοπήτα σε ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Απάντηση έδωσε ο Αν. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου στην προσωπική του σελίδα στο facebook αλλά και από το Ράδιο Κόσμος 93,8 ερωτώμενος από την δημοσιογράφο Νεκταρία Μπίλλη σχετικά με ανακοίνωση ‘’17.07.17 Αφήστε τη μικροπολιτική και απολογηθείτε για το Καστελλόριζο’’ που τον αναφέρει.

«Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχουν καμία αίσθηση συνέχειας για το κράτος, μας απαντάνε με ερώτηση, ενώ οι ίδιοι έχουν την ευθύνη συνέχισης των έργων, ενώ διοικούν, ενώ είναι στα υπουργεία.

Μια ερώτηση που εμείς κάναμε πριν ένα χρόνο κοινοβουλευτικά στους αρμόδιους Υπουργούς διά του βουλευτή μας κ. Κρεμαστινού. «Με ποιο χρηματοδοτικό εργαλείο και πόσο γρήγορα μπορεί να αυτονομηθεί το νησί από την υδροδότηση με υδροφόρα πλοία».
Αντί να λυμαίνονται το κράτος ο Καρανίκας και η παρέα του ας τιμήσουν τα λεφτά του φορολογούμενου και ας δώσουν έστω και μία λύση.

Λένε στους προηγούμενους πως έχουν δημιουργήσει προβλήματα, ενώ είναι ουσιαστικά οι ίδιοι το πρόβλημα της χώρας, είναι ελλιπείς σε κάθε τομέα και βέβαια ούτε λόγος για τον χαρακτηρισμό πρωτεργάτες κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Αυτοί που παίζουν στις πλάτες των Νησιωτών καθημερινά για λίγη παραμονή στην εξουσία είναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Την απάντηση θα την πάρουν από τον ελληνικό λαό στις επόμενες εθνικές εκλογές όπου τα ποσοστά τους θα μειωθούν συντριπτικά».

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa