Σε πρώτο πλάνο οι άδειες καταλληλότητας των γηπέδων της Ρόδου

Σε πρώτο πλάνο  οι άδειες  καταλληλότητας των γηπέδων της Ρόδου

Σε πρώτο πλάνο οι άδειες καταλληλότητας των γηπέδων της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 94 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με το δήμαρχο, Φώτη Χατζηδιάκο, θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής. Αναμένεται να ζητήσει την έγκριση κονδυλίου, ώστε να αντιμετωπιστούν να σημαντικότερα προβλήματα στα γήπεδα

Το πλαίσιο, εντός του οποίου θα διενεργηθεί ο έλεγχος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες καταλληλότητάς τους, θα αποσαφηνιστεί το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή.

Σχετική συζήτηση θα γίνει σήμερα, στη συνάντηση του δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου, με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή.

Ο τελευταίος βρίσκεται στην αναμονή απάντησης από τη νομική υπηρεσία του Δήμου σχετικά με την αποσαφήνιση των «θολών» σημείων του σχετικού νόμου, ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν οι χρόνοι διενέργειας των ελέγχων, τα προαπαιτούμενα για να εκδοθεί μία άδεια, καθώς και τα όρια, εντός των οποίων θα έχει τη δυνατότητα να ελιχθεί.

Επιπρόσθετα, ο Στέφανος Κυριαζής θα αιτηθεί, στο Δήμο Ρόδου, την έγκριση κονδυλίου, ώστε ο ΔΟΠΑΡ να αποκτήσει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε παρεμβάσεις, σε όποια γήπεδα αυτό κριθεί απαραίτητο.

Με δεδομένο πως οι ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν «ακέφαλες», ο Οργανισμός θα συγκροτήσει, εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών, τις αρμόδιες επιτροπές, ώστε στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί η επιτροπή που θα διενεργήσει τους ελέγχους.

Όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, ο μεγάλος αντίπαλος είναι ο χρόνος και οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται επί ποδός, ώστε μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου οι όποιες εκκρεμότητες να έχουν κλείσει.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!