«Μην τον ματιάσουμε», έλεγαν όλοι στον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη!

«Μην τον ματιάσουμε», έλεγαν όλοι στον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη!

«Μην τον ματιάσουμε», έλεγαν όλοι στον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 643 ΦΟΡΕΣ

Ο Μπέσνικ Χάσι ήθελε να τσεκάρει πολλά πράγματα στο φιλικό με τον Αστέρα, ενόψει της “μάχης” στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν για τα προκριματικά του Champions League.

Ένας απ' τους παίκτες που ήθελε να τεστάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν και ο Λεονάρντο Κούτρης, με τον αριστερό μπακ των πειραιωτών ν' αρπάζει την ευκαιρία απ' τα “μαλλιά”.

Ο 22χρονος αμυντικός από τη Ρόδο έδειξε με τη χθεσινή του εμφάνιση πως οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να τον στηρίξουν και δεν υπάρχει λόγος (αν μείνει στο ρόστερ ο Ντε Λα Μπέγια) να κινηθούν γι' άλλο αριστερό μπακ.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έκρυβε μετά το τέλος του ματς την ικανοποίηση του για την εξαιρετική εμφάνιση του Κούτρη και είναι χαρακτηριστικό αυτό που έλεγαν όλοι στα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. “Να μην το ματιάσουμε το παιδί”.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός αμυντικός (τον οποίο ο Χάσι άφησε στο ματς 85 λεπτά) έκανε αυτά που περιμένει ένας προπονητής από ένα σύγχρονο ακραίο μπακ. Μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, καλές επιστροφές στα μετόπισθεν και σωστές αντιδράσεις στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Χάσι; Τίποτε περισσότερο απ' αυτά που είδε και γι' αυτό το λόγο άλλωστε αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κούτρη στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος, στο πρώτο ματς με την Παρτίζαν.

Ο νεαρός μπακ δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα κι ένα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως όλοι στου Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του μικρού.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!