Μονάδα μαστού θα λειτουργήσει στην Euromedica

Μονάδα μαστού θα λειτουργήσει στην Euromedica

Μονάδα μαστού θα λειτουργήσει στην Euromedica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1161 ΦΟΡΕΣ

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε.- Euromedica Ρόδου στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Ρόδου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Μονάδας Μαστού ενταγμένης στο Γυναικολογικό Τμήμα.
Επιστημονική Υπεύθυνος της Μονάδας ορίζεται η Dr Αγγελίδου-Χαιρέτη Ειρήνη, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Ειδικός Μαστολόγος- Γυναικολόγος Ογκολόγος.

Η Δρ Ειρήνη Αγγελίδου- Χαιρέτη γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας μαιευτικής και γυναικολογίας από το Πανεπιστήμιο Δρέσδης Γερμανίας. Ανακηρύχτηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών εκπονώντας διδακτορική διατριβή με θέμα «Προγνωστική σημασία της μοριακής και μορφολογικής προσέγγισης κακοήθων όγκων του μαστού»

Υποειδικεύτηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική, την γυναικολογική ογκολογία και την ογκοπλαστική και πλαστική χειρουργική του μαστού στην Πανεπιστημιακή κλινική μαιευτικής και γυναικολογίας των Πανεπιστημίων Δρέσδης και Βερολίνου Γερμανίας.

Εξειδικεύτηκε στην γυναικολογική και μαιευτική υπερηχογραφία και Doppler υπερηχογραφία καθώς και στην υπερηχογραφία και διαγνωστική παθήσεων μαστού στην Ιατρική Σχολή του Βερολίνου.
Εξειδικεύτηκε στην κολποπλαστική και στην διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του τραχήλου της μήτρας στην Ιατρική Σχολή της Λειψίας. Διετέλεσε επιμελήτρια Α’ στην προπαιδευτική Πανεπιστημιακή κλινική μαιευτικής και γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Δρέσδης με τομέα υπευθυνότητας την γυναικολογική ογκολογία και την πλαστική- ογκοπλαστική χειρουργική μαστού.

Είναι μέλος της Ελληνικής χειρουργικής εταιρίας, της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρίας, της γερμανικής γυναικολογικής ογκολογικής εταιρείας κ.α. Είναι επιστημονική συνεργάτης της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ- EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ.

Για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο της κλινικής 2241045000

Διαβάστε ακόμη

Ψευδοκύστη στο πάγκρεας: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου