Επιθεώρηση στα κλειστά γήπεδα

Επιθεώρηση στα κλειστά γήπεδα

Επιθεώρηση στα κλειστά γήπεδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Αυτή η ιστορία με τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων διαιωνίζεται. Από παράταση σε παράταση πάμε, εδώ και κάτι χρόνια, και το αποτέλεσμα είναι να έχουν νομιμοποιηθεί ελάχιστα γήπεδα.

Ακόμη και τα καινούρια που κατασκευάζονται, δεν συνοδεύονται από άδεια λειτουργίας, καλή ώρα το γήπεδο στο Φαληράκι.

Πανέμορφο γηπεδάκι, πολύ καλές οι εγκαταστάσεις αλλά η ομορφιά δεν προσμετράται στα κριτήρια για αδειοδότηση. Και φυσικά δεν είναι μόνο το κλειστό στο Φαληράκι αλλά οι περισσότερες αθλητικές υποδομές του νησιού μας (και του νομού μας) αυτή τη στιγμή λειτουργούν γιατί …πρέπει να λειτουργήσουν.

Εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα για τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, βασίζονται στα χρονικά περιθώρια – τα οποία ανανεώνονται κάθε τρεις και λίγο – που έχουν για ν’ αποκτήσουν αδειοδότηση.

Από έναν τέτοιο έλεγχο πέρασε προχθές το κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου, το οποίο φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ του υψηλότερου επιπέδου στην Ελλάδα (Basket League), και εντός των προσεχών ημερών θα περάσει και το γήπεδο της Κω τόσο λόγω Ιπποκράτη (Β’ εθνική ανδρών) όσο και λόγω Ανταγόρα (Α2 γυναικών) αλλά και Αθλοπαιδιών (Α2 βόλεϊ).

Το ποιες είναι οι επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Βενετόκλειο, είναι κάτι δεδομένο εδώ και πολύ καιρό. Όμως, ελλείψει χρηματοδότησης κι επειδή η γραφειοκρατία είναι πολύ περίπλοκη σε ορισμένες περιπτώσεις, δίδεται βάση στην ασφάλεια και την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία των ομάδων που το χρησιμοποιούν καθώς επίσης και του φίλαθλου κοινού.

Ζημιές από το σεισμό!

Ο φονικός σεισμός της 21ης Ιουλίου στην Κω προκάλεσε, μεταξύ άλλων, και ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, κυρίως στους εσωτερικούς χώρους.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου