Η ξενοδοχειακή υποδομή άντεξε τα 6,5 Ρίχτερ

Η ξενοδοχειακή υποδομή άντεξε τα 6,5 Ρίχτερ

Η ξενοδοχειακή υποδομή άντεξε τα 6,5 Ρίχτερ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 580 ΦΟΡΕΣ

Δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΞ κ. Α. Καμπουράκη

Η ξενοδοχειακή υποδομή της Κω άντεξε και απέδειξε ότι ο ελληνικός τουρισμός και οι έλληνες διαχειρίζονται επιτυχώς ακόμα και τις πιο κρίσιμες στιγμές, δήλωσε ο ασκών χρέη προέδρου στην πανελλήνια ομοσπονδία ξενοδόχων Αντώνης Καμπουράκης δηλώνοντας εξαιρετικά υπερήφανος για την ξενοδοχειακή υποδομή της χώρας μας.

«Το νησί της Κω και η ξενοδοχειακή της υποδομή, απέδειξαν ότι ακόμα και στη χθεσινή έντονη θεομηνία άντεξαν, καθώς έχει γίνει σεβαστή η πλέον αυστηρή αντισεισμική νομοθεσία της Ευρώπης και προσέφεραν στους επισκέπτες ασφάλεια, άμεση ανταπόκριση, κρατική, αυτοδιοικητική, θεσμική και κοινωνική επάρκεια.

Με βαθύτατα αισθήματα συμπαράστασης στις οικογένειες των δύο θυμάτων ευχαριστούμε όλους -όσοι αποδεικνύουν καθημερινά ότι ο ελληνικός τουρισμός και οι Έλληνες διαχειρίζονται επιτυχώς ακόμα και τις πιο κρίσιμες στιγμές.

Η Κως άντεξε. Ένας καταιγισμός περιστατικών που αναζήτησαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έτυχαν άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης. Ένα φαινόμενο ισχυρότατο που έπληξε και τη γείτονα χώρα στο Bodrum, ανέδειξε για άλλη μια φορά πως ο ελληνικός τουρισμός, εργαζόμενος με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευαισθησία και σεβασμό προς τους επισκέπτες μπορεί και εκπέμπει το μήνυμα ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού τουριστικού προορισμού» είπε ο κ. Καμπουράκης.

Διαβάστε ακόμη

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη

Ο Δήμος Ρόδου θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη