Τα κεφάλια μέσα από σήμερα στην Ρόδο

Τα κεφάλια μέσα από σήμερα στην Ρόδο

Τα κεφάλια μέσα από σήμερα στην Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Στις 6 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν στα αποδυτήρια των «ελαφιών» ο Πάρης Ανδράλας και οι ποδοσφαιριστές του. Μισή ώρα αργότερα θα γίνει, στο κεντρικό γήπεδο, ο Αγιασμός και στις 7 θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση

Αύριο Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ενόψει των υποχρεώσεών τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ραντεβού του προπονητή Πάρη Ανδράλα και των ποδοσφαιριστών του έχει κλειστεί για τις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια των «ελαφιών» στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και θα αναλυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στις 6:30 η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι αθλητές θα βγουν στο κεντρικό γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό, ενώ μισή ώρα αργότερα θα στρωθούν στη δουλειά, κάνοντας την πρώτη προπόνησή τους.

Εξυπακούεται πως η εικόνα που θα αντικρύσουν αύριο οι φίλοι της Ρόδου δεν θα αποτυπώνει την τελική της ομάδας, που θα μπει στο πρωτάθλημα. Από το «παζλ» λείπουν τέσσερα έως πέντε βασικά κομμάτια, τα οποία θα προστεθούν σταδιακά εντός της επόμενης εβδομάδας

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης