Με επιτυχία στέφθηκε και η εφετινή μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Αγία Μαρίνα στο Παραδείσι

Με επιτυχία στέφθηκε και η εφετινή μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Αγία Μαρίνα στο Παραδείσι

Με επιτυχία στέφθηκε και η εφετινή μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Αγία Μαρίνα στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 530 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον αύλειο χώρο του ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Παραδεισίου για τρίτη συνεχή χρονιά η καθιερωμένη παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Μαρίνας.

Στην αρχή της εκδήλωσης, αφού πρώτα προβλήθηκε τρίλεπτο βίντεο σχετικά με την εκ βάθρων ανακαίνιση του ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας, ο Προϊστάμενος της Ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Κύριλλος Παπανθίμου ευχαρίστησε τους κατοίκους της Ενορίας Παραδεισίου για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο έργο αυτό. Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Βασίλειο Σταυριανό ο οποίος ανέλαβε πρόθυμα το πρώτο και σημαντικότερο μέρος της ανακαίνισης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Χαρούλα Γιασιράνη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας των Φύλων, Τρίτης Ηλικίας, Αμεα και Εθελοντισμού κα Άννα Ζωάννου, η Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου κα Ευαγγελία Παναή, ο Πρόεδρος Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς και ο Πρόεδρος του Δ.Κ. Παραδεισίου κ. Κυριαζής Μιχαήλογλου. Αθρόα υπήρξε η συμμετοχή των κατοίκων της κοινότητας και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες των Πολιτιστικών Συλλόγων Παραδεισίου «Βιλλανόβα», Κρεμαστής «Η Πρόοδος», Ρόδου «Χορόσπιτο» καθώς επίσης και η χορευτική ομάδα του Κ.Α.Π.Η Ρόδου.


Ακολουθεί ευχαριστήριο από την Εκκλησιαστική Επιτροπή:
«Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Παραδεισίου, και ο Πρόεδρος αυτής Πανοσιολ. Αρχιμ. Κύριλλος Παπανθίμου, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγμάτωση της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Μαρίνας το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017.

Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τους ενορίτες μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης κα Αναστασία Χατζαντωνίου, την παραδοσιακή ορχήστρα του κ. Μανώλη Μπαλάσα, την κα Ελένη Καρανάση που μας τίμησε με την παρουσία της και τραγούδησε στην εκδήλωσή μας και όλες τις χορευτικές ομάδες που και εφέτος αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση μας και λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ευχαριστίες επίσης οφείλουμε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Κύριλλο ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία κατά την ημέρα της εορτής και την πλύση της Αγίας Τραπέζης του ανακαινισμένου ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νουβίας κ. Σάββα ο οποίος χοροστάτησε στον Εσπερινό, στους Ιερείς μας, στους Ιεροψάλτες μας και στους ευλαβείς προσκυνητές που συμπροσευχήθηκαν μαζί μας.

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Αρχιμ. Κύριλλος Παπανθίμου».

Διαβάστε ακόμη

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων