Δουλεύουν εντατικά τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ

Δουλεύουν εντατικά τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ

Δουλεύουν εντατικά τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1135 ΦΟΡΕΣ

Για να σταματήσουν οι διακοπές νερού στη Ρόδο

Εντατικά εξακολουθούν και δουλεύουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα προβλήματα υδροδότησης στο νησί, μέχρι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για τα λειτουργία του φράγματος Γαδουρά.

Έτσι, και τις προηγούμενες ημέρες αλλά και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ΔΕΥΑΡ προσπαθούσε να θέσει σε λειτουργία παλιές ή καινούργιες γεωτρήσεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές και να σταματήσουν οι αναγκαστικές διακοπές νερού στην πόλη της Ρόδου.

Πιο αναλυτικά, έθεσαν σε λειτουργία την καινούργια γεώτρηση στον Αρχάγγελο, η οποία δίνει γύρω στα 50 με 60 κυβικά την ώρα, οπότε ομαλοποιήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν εκεί. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκαν δύο γεωτρήσεις για την πόλη, μία στον Άη-Γιάννη Καλυθιών και μία στην Παναγιά της Ελεούσας, οι οποίες δίνουν εκατό κυβικά την ώρα.

Επίσης, η ΔΕΥΑΡ έκανε δίκτυο στ’ Ασγούρου και το ένωσε με το δίκτυο στα Κοσκινού, οπότε αντιμετωπίστηκε και εκεί το πρόβλημα. Ακόμη, έφτιαξαν μία γεώτρηση στα Μαριτσά και αν όλα πάνε καλά θα αντιμετωπιστεί και το πρόβλημα στα Μαριτσά και την Παστίδα.

Γενικώς, φαίνεται να έχουν αποκαταστήσει το 90% των προβλημάτων υδροδότησης και τώρα προσπαθούν να θέσουν σε λειτουργία δύο επιπλέον γεωτρήσεις για την πόλη. Από το αν τα καταφέρουν, εξαρτάται αν θα συνεχιστούν οι διακοπές ή όχι.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!