«Κατοστάρισε» ο Κουτσούκος με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου

«Κατοστάρισε» ο Κουτσούκος με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου

«Κατοστάρισε» ο Κουτσούκος με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 921 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος αθλητής αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας – Κύπρου

Επέστρεψε από τα Χανιά η αποστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου όπου κατέκτησε τη 17η θέση, μεταξύ 24 ομάδων, στο πρωτάθλημα μπάσκετ Δ.Σ. Ελλάδας και Κύπρου.

Στον τελευταίο αγώνα κατάταξης, η Ρόδος επικράτησε (και) της Καλαμάτας με 72-53, με τον Στέφανο Κουτσούκο να πετυχαίνει 31 πόντους, να μαζεύει 11 ριμπάουντ και να κερδίζει 7 φάουλ αντιπάλων.

Ο Κουτσούκος σημείωσε συνολικά 100 πόντους (μ.ο. 25π.) και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ της διοργάνωσης αλλά και πέμπτος «κλέφτης» (11) ενώ τα 31 κερδισμένα φάουλ του χάρισαν την 6η θέση στη στατιστική λίστα.

Σε συνδυασμό όλων των παραπάνω, ο έμπειρος αθλητής του Δ.Σ.Ρ. πλασαρίστηκε δεύτερος στο σύστημα INDEX, που ακολουθεί τον τρόπο υπολογισμού της Euroleague, με 129 βαθμούς έναντι 133 του Λουκά από την ομάδα της Λεμεσού.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Ρόδου το περασμένο Σάββατο, δεν αγωνίστηκε ο Ρουμελιώτης.

Δεκάλεπτα: 12-19, 25-42(ημιχρ.), 43-55, 53-72

Καλαμάτα (Κορογώνας): Σκουλίκας, Καράμπελας 5(1), Σταματόπουλος 2, Μάρκου, Μάραντος 18(2), Γεωργουλάκος 3(1), Αλεξόπουλος, Ξεροβάσιλας 25(5).
Ρόδος (Τσακίρης): Περίδης, Κυπραίος 16(2), Ροδίτης, Μπακαλούμας 5(1), Καμπούρης, Βερβέρης 9(1), Καλαποδάκης, Κουτσούκος 31(2), Ρούσος 11.

Το «ευχαριστώ» του Δ.Σ.Ρ.
Με μήνυμά του, ο κ. Αβδελής απηύθυνε το «ευχαριστώ» προς τους διοργανωτές εκ μέρους του Δ.Σ. Ρόδου: «Εκ μέρους της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους φίλους συναδέλφους των Χανίων, για την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Νίκο Χαζιράκη και τον Μανώλη Κοκκινάκη, που ήταν πάντα έτοιμοι με χαμόγελο, να βοηθήσουν για οτιδήποτε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους διοργανωτές. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»