Ανακοίνωσε Πλύγκο o ΑΕΡΑ

Ανακοίνωσε Πλύγκο o ΑΕΡΑ

Ανακοίνωσε Πλύγκο o ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους»

Τη συμφωνία με τον επιθετικό Μιχάλη Πλύγκο, ανακοίνωσε χθες η Διοίκηση του ΑΕΡΑ. Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε και στο παρελθόν από την «ερυθρόλευκη» ομάδα κι επιστρέφει ξανά, για να την βοηθήσει στους στόχους της.

Ο Πλύγκος είναι 34 ετών (γεννηθείς το 1983) κι έκανε πέρυσι «γεμάτο» πρωτάθλημα με την ομάδα του Κλεάνθη, έχοντας συμμετάσχει σε 30 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΡΑ για την επιστροφή του Πλύγκου αναφέρει: «Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πλύγκου ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από αρκετά χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Στο μεταξύ μέσα στη βδομάδα αναμένονται να γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις με συμφωνία της Διοίκησης, που μαζί με τον Βαγγέλη Χοσάδα, θέλουν να κλείσουν όσο γίνεται γρηγορότερα το ρόστερ και να ξεκινήσει στον προκαθορισμένο χρόνο η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα θελήσουν και φέτος να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά και να διεκδικήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δυο θεσμούς, που είναι ο στόχος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού