Απέκτησε τον Βελέτη ο Διαγόρας

Απέκτησε τον Βελέτη ο Διαγόρας

Απέκτησε τον Βελέτη ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις από football league και Εθνική ομάδα

Μια ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες ο Διαγόρας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Βελέτη, ο οποίος έρχεται στη Ρόδο με τις καλύτερες συστάσεις, για να βοηθήσει το «γηραιό» στην προσπάθεια του να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Βελέτης έχει παραστάσεις από την football league και τη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Κ-19 της Εθνικής μας ομάδας αγωνιζόμενος μάλιστα και σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής η ανακοίνωση του «γηραιού» αναφέρει:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Βελέτη 26 ετών, που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το τοπικό της ΕΠΣ Αθηνών με την ομάδα του Γαλατσίου, για να βρεθεί την σεζόν 2007-08 στη Β΄Εθνική με το Αιγάλεω. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό.

Την ίδια αγωνιστική περίοδο κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδος Κ19, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στο Αιγάλεω και στη συνέχεια έφυγε εκτός Αττικής για την ομάδα των Τρικάλων. Την περίοδο 2011-12 επέστρεψε στην Αθήνα, για λογαριασμό του ΠΑΟ Ρουφ, ενώ μετά έπαιξε για μισή σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων.

Τις αγωνιστικές περιόδους 2013-’14-‘15-’16 & ‘17 ο Βελέτης αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με Ηρόδοτο, Εθνικό Πειραιώς, Φωστήρα και Α.Ε. Καραΐσκάκης.

Ο ‘’Γηραιός’’ του εύχεται υγεία κι επιτυχίες».

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Με αφορμή την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, εν όψει της προετοιμασίας που ξεκίνησε χθες, ο Διαγόρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας και προσωπικά, ο Πρόεδρος, καθηγητής Ιατρικής κ. Κωνσταντίνος Στεφανίδης, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ‘’Ανδρέας Παπανδρέου’’ και ειδικά, τη Διοικήτρια κα. Αικατερίνη Χατζηστρατή, για τις ενέργειες της στις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.

Τέτοιες ενέργειες, προάγουν τον αθλητισμό στο νομό μας κι ενισχύουν την προσπάθεια της αθλητικής νεολαίας του τόπου».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!