Ψάχνει έναν ακόμα επιθετικό ο Ιάλυσος

Ψάχνει έναν ακόμα επιθετικό ο Ιάλυσος

Ψάχνει έναν ακόμα επιθετικό ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Διοικητική μεταγραφή με την προσθήκη στο ΔΣ του Μαίου Καμπουράκη του Ιωάννη. Οριστικά παρελθόν ο Άγγελος Χειμωνέττος

Ακόμα έναν επιθετικό αναζητεί ο Ιάλυσος, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ του, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Φυσικά υπάρχουν και τώρα ικανότατοι επιθετικοί στην ομάδα, που δείχνουν τις πλούσιες ικανότητες τους στις προπονήσεις και στα οικογενειακά δίτερμα.

Η προσπάθεια όμως, για την αναζήτηση εκείνου που θέλουν ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι Διοικούντες συνεχίζεται και δεν θα αργήσει να αποδώσει καρπούς. Η τεχνική ηγεσία πάντως, αυτή την εποχή στέκεται ιδιαίτερα στη σοβαρότητα αλλά και στη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Ιάλυσος προχώρησε και σε μια Διοικητική μεταγραφή. Αφορά την είσοδο στο ΔΣ, του Μαίου Καμπουράκη του Ιωάννη, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και μάλιστα με επιτυχία με τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Χατζηνικήτα στην Αναγέννηση Ρόδου. Ο κ. Καμπουράκης έχει αρκετές εμπειρίες Διοικητικές και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Ιάλυσο στον τομέα αυτό.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΧΕΙΜΩΝΕΤΤΟΣ
Οριστικά παρελθόν, θα αποτελέσει από το ρόστερ της ομάδας ο Άγγελος Χειμωνέττος. Ο έμπειρος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθροκίτρινους» και θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Ο ίδιος ο Χειμωνέττος μάλιστα, θέλησε με δηλώσεις του να ευχαριστήσει τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ιάλυσο αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Ιάλυσου για τη σαιζόν που μας πέρασε. Τους συμπαίκτες μου για όσα μοιραστήκαμε τη σαιζόν που μας πέρασε και για το κλίμα που υπήρχε μέσα στα αποδυτήρια, τους προπονητές κι όλο το προπονητικό τιμ, τον κόσμο της ομάδας, τη διοίκηση της ομάδας κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την αρχή και την προσπάθεια που έκανε να μείνω στην ομάδα και τη νέα σαιζόν.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω φέτος να ακολουθήσω την ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει, η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα