Ελπίδα Πεταλούδων: «Θα ξανασυναντηθούμε ως Ένωση πλέον»

Ελπίδα Πεταλούδων: «Θα ξανασυναντηθούμε ως Ένωση πλέον»

Ελπίδα Πεταλούδων: «Θα ξανασυναντηθούμε ως Ένωση πλέον»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Τις ευχαριστίες του προς τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου και τον προπονητή της ομάδας εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Ελπίδας Πεταλούδων, Γιώργος Γεννάτος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη για την «έλλειψη επικοινωνίας» με τους αθλητές του ανδρικού τμήματος που μάθαιναν τις εξελίξεις μέσω τρίτων.

Συγκεκριμένα: «Με την ανάδειξη του κ. Σάββα Ζαΐρη ως μεταβατικού προέδρου του ΑΣ ΕΛΠΙΣ προς την ένωση με την Καλλιθέα, αφού του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του, θα θέλαμε ως Δ.Σ. της ΕΛΠΙΔΑ Κρεμαστής να πούμε τέσσερα μεγάλα ευχαριστώ και μία συγγνώμη:

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κ. Κατσουράκη Χρήστο, ο οποίος βοήθησε την ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια στη Ρόδο, πιστεύουμε με σοβαρή παρουσία σε όλα τα τμήματα, και μάλιστα βάζοντας όταν χρειάστηκε το χέρι στην τσέπη (για να βγάλει) χωρίς ποτέ να το διατυμπανίσει.

Από ένα, επίσης, πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε δύο επιχειρηματίες οι οποίοι πάντα ήταν κοντά μας λες και η ομάδα ήταν δικιά τους, και ποτέ δεν μας ζήτησαν τίποτε, το βιβλιοπωλείο του κ. Ιωάννη Βόλα στην Κρεμαστή και το καθαριστήριο Νιφάδα WET CARE στη Ρόδο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της τελευταίας διετίας, Λιβιεράτο Κώστα, ο οποίος ήταν πολύ παραπάνω από κόουτς για την ομάδα.

Τέλος, μία συγγνώμη προς τους περισσότερους αθλητές του ανδρικού τμήματος για έλλειψη επικοινωνίας από μέρους μας και ενημέρωσή τους σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Ευελπιστώντας ότι κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, σας χαιρετούμε και θα ξανασυναντηθούμε ως ''Αθλητική Ένωση Ελπίδα Κρεμαστής – Καλλιθέας'' πλέον.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΑΤΟΣ».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους