Σφραγίσθηκε η συνεργασία Αστέρα Παστίδας - ΠΑΟΚ

Σφραγίσθηκε η συνεργασία  Αστέρα Παστίδας - ΠΑΟΚ

Σφραγίσθηκε η συνεργασία Αστέρα Παστίδας - ΠΑΟΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Καμία ανάμιξη του Μανώλη Μωραΐτη με τα τμήματα ακαδημιών της ομάδας της Παστίδας

Σε πολύ καλή ατμόσφαιρα τα είπαν χθες στην Παστίδα οι Διοικούντες τον Αστέρα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, που βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Ρόδο, σε μια προσπάθεια οριστικοποίησης της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, για τη συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών.

Παρόντων του κ. Πουρλιοτόπουλου, αλλά και του Μιχάλη Χατζηνικήτα προέδρου του Ιάλυσου όπως επίσης και των κ.κ. Μιχάλη Κοσμά, Σάββα Μαραγκοζίδη και εκ των προπονητών των Ακαδημιών Γιώργου Ισκά, συμφωνήθηκε η εν λόγω συνεργασία, που είχε εξαγγελθεί από τον Αστέρα πριν από ένα μήνα περίπου.

Η νέα σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

«Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συναντήθηκαν χθες στην Παστίδα, οι εκπρόσωποι του Αστέρα, με τον Βαγγελη Πουρλιοτόπουλο που βρέθηκε για λίγες μέρες στο νησί μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Την πλευρά του Αστέρα σε αυτή την περίπτωση εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μιχάλης Κοσμάς, Σάββας Μαραγκοζίδης και ο Γιώργος Ισκάς.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν με κάθε λεπτομέρεια τα των Ακαδημιών του Αστέρα και συμφώνησαν να συνεργαστούν από δω και πέρα, σε όλο το φάσμα των κλιμακίων και των υποδομών.

Όπως έγινε γνωστό κι αφού επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών πλέον, γενικός διευθυντής αυτής της συνεργασίας, θα είναι ο εκ των προπονητών του Ιάλυσου Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και τεχνικός υπεύθυνος ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, θα βρίσκεται σε λίγες μέρες ξανά στο νησί μας, προκειμένου να δοθεί συνέντευξη τύπου και να ανακοινωθεί το οργανόγραμμα των δυο πλευρών, αλλά και η φιλοσοφία που θα διέπει τον Αστέρα Π. σε επίπεδο Ακαδημιών. Ο κ. Πουρλιοτόπουλος αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη».

Διευκρίνιση για Μωραΐτη
Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του Κώστα Πάττα, όπως διευκρινίσθηκε, ο Μανώλης Μωραϊτης μπορεί να βρίσκεται στην προετοιμασία του Αστέρα αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμιξης του, με τα τμήματα υποδομών του συλλόγου της Παστίδας. Ο Μανώλης Μωραϊτης είναι εκ των υπευθύνων των Ακαδημιών του Ευκλή Σορωνής και ουδεμία σχέση έχει με τις Ακαδημίες του Αστέρα Παστίδας.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή