Ο Μήτσος βρήκε νέο σπίτι στη... Γερμανία!

Ο Μήτσος βρήκε  νέο σπίτι στη... Γερμανία!

Ο Μήτσος βρήκε νέο σπίτι στη... Γερμανία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1166 ΦΟΡΕΣ

Για τη Γερμανία έφυγε στα μέσα της εβδομάδας ο Μήτσος, ένα από τα σκυλιά φύλακες του φυτωρίου της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου καθώς εκεί βρήκε νέο σπίτι και καινούρια οικογένεια για να ζήσει μαζί της.

Το σκυλί, ήταν αδέσποτο και βρέθηκε πριν δύο χρόνια από το διευθυντή του φυτωρίου Νίκο Ρένεση να περιφέρεται στην περιοχή. Κάποιος το είχε εγκαταλείψει και το ζώο σε κακή κατάσταση γεμάτο παράσιτα, πεινασμένο, φοβισμένο και ταλαιπωρημένο ήταν αμφίβολο αν θα ζούσε. Ο κ. Ρένεσης το πήρε στο φυτώριο, το περιέθαλψε, και το κράτησε μαζί με τα άλλα σκυλιά που υπήρχαν στις εγκαταστάσεις του.

Πρόσφατα ο σύλλογος Paws and Claws φωτογράφησε το Μήτσο, και ανήρτησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα για υιοθεσία ζώων στο εξωτερικό. Μία οικογένεια από τη Γερμανία είδε τις φωτογραφίες και έδειξε ενδιαφέρον να το πάρει… Έτσι άρχισαν οι προετοιμασίες για το ταξίδι του Μήτσου ο οποίος απέκτησε διαβατήριο, και όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να φύγει από τη Ρόδο.

Έτσι πριν μερικές μέρες το μέλος της διοίκησης του συλλόγου Paws and Claws Ράνια Βαφειάδου καθώς και ο κ. Ρένεσης, πήραν το σκυλί στο αεροδρόμιο, ετοίμασαν τα χαρτιά που χρειάζονταν και ο Μήτσος έφυγε για το Ντύσελντορφ, όπου και θα μείνει για ένα διάστημα σε χώρο ειδικής προσαρμογής πριν πάει στη νέα του οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες