Live μουσική, φαγητό, χορός και τραγούδι

Live μουσική, φαγητό, χορός και τραγούδι

Live μουσική, φαγητό, χορός και τραγούδι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 795 ΦΟΡΕΣ

Τα beach parties είναι συνώνυμα του καλοκαιριού και της διασκέδασης. Όταν, μάλιστα, συνδυάζονται με σωστή οργάνωση και φυσικά καλή παρέα, μετατρέπονται σε εμπειρίες που αδημονείς να μεταφέρεις σε φίλους και γνωστούς.


Μία τέτοια εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 30 Ιουλίου στην πανέμορφη τοποθεσία του Lykia Boutique Hotel στα Κοσκινού (δίπλα στα «Καβουράκια»). Από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, σε απόσταση αναπνοής από την υπέροχη αμμουδιά, τόσο οι πελάτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος όσο και οι υπόλοιποι παραθεριστές απόλαυσαν live μουσική και υπέροχο φαγητό από πολύ γνωστούς σεφ ενώ δε σταμάτησαν λεπτό είτε να χορεύουν είτε να τραγουδούν.

Περίπου εξήντα μουσικοί και χορευτές (-τριες) ξεσήκωσαν το κοινό με τους διαχρονικούς rock ‘n’ roll ήχους των Beatles ή τους κλασικούς disco των Abba και πολλών ακόμη φημισμένων καλλιτεχνών, ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα πρόσθεσαν μία πινελιά από Broadway αλλά και από τους δρόμους του καρναβαλικού Ρίο.

Όσοι στάθηκαν τυχεροί διασκεδάζοντας ώρες ολόκληρες, ανυπομονούσαν για το επόμενο party και πήραν την καλύτερη απάντηση από τους διοργανωτές καθώς ανάλογα events γίνονται τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα! Που σημαίνει ότι όσοι δεν στάθηκαν τυχεροί την περασμένη Κυριακή, έχουν και δεύτερη ευκαιρία… και τρίτη …και τέταρτη…

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!