Τάμτα: «Η Ρόδος έχει πολύ ωραίο vibe»!

Τάμτα: «Η Ρόδος έχει πολύ ωραίο vibe»!

Τάμτα: «Η Ρόδος έχει πολύ ωραίο vibe»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2195 ΦΟΡΕΣ

Στο La Scala απόψε η γνωστή τραγουδίστρια για μια μοναδική εμφάνιση

Στην Ρόδο θα βρεθεί απόψε η Τάμτα για μια μοναδική εμφάνιση στο La Scala!

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στο νησί μας, η γνωστή τραγουδίστρια «άνοιξε την καρδιά της» στην «Ροδιακή», μιλώντας για τις εντυπώσεις της για τη Ρόδο, για το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, για το XFactor, την κόρη της κ.α.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Τάμπα:

Θα βρεθείς για ακόμη μία φορά στην Ρόδο. Πώς εισπράττεις την αγάπη του κοινού;

Σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου θα βρεθούμε στο La Scala στην Ρόδο! Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό γιατί το νησί έχει πολύ ωραίο vibe, υπάρχει ένθερμο κοινό και περνάμε πολύ ωραία στις εμφανίσεις εδώ. Επίσης, έχουν περάσει δυο χρόνια που έχω να έρθω για κάποια εμφάνιση εδώ και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω επιστρέψει.

Έρχεσαι με ανανεωμένη διάθεση και με ολοκαίνουριο τραγούδι που έχει πολύ... ήλιο και θάλασσα, το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts των Ελληνικών ραδιοφώνων. Το καλοκαίρι σ' εμπνέει;

Το καλοκαίρι με εμπνέει… και πως γίνεται να μην σε εμπνέει σε αυτή την χώρα που ζούμε με τόσες ομορφιές που προσφέρει! Αυτό το καλοκαιρινό συναίσθημα θέλαμε να μεταδώσουμε με το τραγούδι του carroten Song Project «Ήλιους και Θάλασσες»… και πιστεύω ότι το καταφέραμε. Φαίνεται ότι το αγαπάει πολύ ο κόσμος και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Το γεγονός ότι έφτασε στο νο1 των Ελληνικών ραδιοφώνων είναι το δώρο του καλοκαιριού για εμένα αφού τα τελευταία 2 χρόνια το τοπ 10 απαρτίζεται κυρίως από λαϊκά τραγούδια. Φυσικά όλο αυτό δεν θα το κατάφερνα χωρίς την ομάδα μου, την Ερωδιός live, την Minos Emi και τους συντελεστές του τραγουδιού.

Ήσουν μέλος της κριτικής επιτροπής στο X- Factor. Δέθηκες με τα παιδιά της ομάδας σου. Πιστεύεις ότι οι νέοι έχουν ταλέντο;

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιδία με εξαιρετικό ταλέντο! Στο x-factor πέρασα πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά και ως φυσικό επακόλουθο δεθήκαμε. Μην ξεχνάς ότι και εγώ έχω περάσει από αυτή την διαδικασία ως διαγωνιζόμενη και έχω πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία πάνω στο θέμα!

Αυτού του είδους τα talent show δίνουν "βήμα" στα νέα παιδιά;

Πιστεύω ότι δίνουν… απλά πρέπει να γίνουν και σωστά επόμενα βήματα για να μπορέσουν να καρπωθούν οι διαγωνιζόμενοι την δουλειά που έχει γίνει αλλά και την δημοσιότητα που έχουν πάρει!

Η κόρη σου αν σου έλεγε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια, τι θα της έλεγες;

Εάν είχε ταλέντο θα την βοηθούσα με όλες μου τις δυνάμεις.

Θα σε δούμε και του χρόνου στο ίδιο ή σε αντίστοιχο talent show και τι σχεδιάζεις για το χειμώνα;

Δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον χειμώνα. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να εστιάσω στην μουσική αυτή την χρονιά αλλά εάν υπάρξει μια καλή πρόταση θα το σκεφτούμε πολύ σοβαρά με την ομάδα μου.

Μετά από 13 χρόνια στη δισκογραφία τι έχεις κρατήσει και τι έχεις "πετάξει";

Δεν ξέρω και εγώ πως πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια! Έχω κρατήσει ότι πρέπει να είσαι αυθεντικός ακόμα και στην υπερβολή σου. Πρέπει να έχεις δίπλα σου ικανούς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σου λένε την αλήθεια .. όποια και εάν είναι αυτή! Έχω κρατήσει ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται και ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά. Έχω πετάξει τους περιορισμούς που σου βάζουν διάφοροι άνθρωποι και σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Ποιες από τις συνεργασίες που έχεις κάνει, έχεις ξεχωρίσει;

Όλες οι συνεργασίες μου είναι σημαντικές! Θα μπορούσα να ξεχωρίσω την συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Σάκη Ρουβά. Είναι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα και από τους δύο και όσα χρόνια και εάν περάσουν θα χαρώ να ξανά συνεργαστώ. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ. Τον χειμώνα θα ήθελα να κάνω κάτι σε έναν χώρο που πιο νεανικό κοινό θα έχει πολύ πιο εύκολη πρόσβαση.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2024 θα είναι ακόμα μία εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό Tουρισμό

Γ. Χατζής: Πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Αντώνης Ζερβός: Ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε ως στοίχημα με τον εαυτό μου

Ο ελληνικός Τουρισμός χρειάζεται εθνικό σχέδιο για να διατηρηθεί στην κορυφή, δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος