Συνεχίζονται οι προσαγωγές για τη ληστεία στο Φαληράκι

Συνεχίζονται οι προσαγωγές για τη ληστεία στο Φαληράκι

Συνεχίζονται οι προσαγωγές για τη ληστεία στο Φαληράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1657 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίστηκαν και χθες οι προσαγωγές ατόμων με σκοπό την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από δύο άγνωστους δράστες οι οποίοι κατάφεραν να αφαιρέσουν περισσότερα από 47.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στο Φαληράκι!

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία 5’ λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου ο 66χρονος ιδιοκτήτης έβγαινε από το κατάστημά του στο Φαληράκι.

Εκεί τον περίμεναν οι δύο δράστες οι οποίοι έχοντας καλυμένα τα πρόσωπά τους ο ένας με κουκούλα και ο άλλος με την μπλούζα που φορούσε του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα. Οι δράστες κρατούσαν ένα μαχαίρι και ένα αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο χειρός αντίστοιχα, και υπό την απειλή αυτών των αντικειμένων έκαναν τη ληστεία.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης οδήγησε τους δράστες μέσα στο κατάστημα, στο χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξε και τους έδωσε το ποσό των 47.250 ευρώ. Οι δύο άνδρες πήραν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της καθώς επίσης και τις εικόνες που έχουν καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου