Αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός το 2018

Αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός το 2018

Αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός το 2018

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1721 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλος θα είναι ο ανταγωνισμός του χρόνου για τη Ρόδο και την Ελλάδα γενικότερα στον τομέα του τουρισμού, καθώς ανοίγουν οι κύριες ανταγωνίστριες χώρες που εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν εκατομμύρια τουρίστες.

Ήδη οι τουριστικοί επιχειρηματίες είναι σε θέση να προβλέψουν ότι η αγορά της Ρωσίας θα γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη κάμψη του χρόνου στη Ρόδο, με ένα ισχυρό ρεύμα να κατευθύνεται στην Τουρκία ενώ και η αγορά της Αγγλίας λόγω νομίσματος, εμφανίζει μία τάση για αύξηση του ποσοστού διακοπών προς τη γείτονα χώρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες εκτός από τη Γερμανία οι κάτοικοι της οποία εμφανίζονται περισσότερο διστακτικοί από τους άλλους Ευρωπαίους για διακοπές στην Τουρκία.

Επίσης ετοιμάζεται να ανοίξει και η Αίγυπτος η οποία ανακάμπτει μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα με αποτέλεσμα να πάρει μεγάλο μερίδιο από την πίτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επόμενη τουριστική περίοδο έχουν υπογραφεί συμβόλαια για τα ξενοδοχεία με αύξηση που κυμαίνεται από 3% έως 4%, ενώ επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι από την επόμενη χρονιά θα προστεθούν στο ξενοδοχειακό δυναμικό επιπλέον περίπου 5.000 κλίνες

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό