Εργαστήρι Land Art για παιδιά στο πάρκο Ροδινιού

Εργαστήρι  Land Art για παιδιά στο πάρκο Ροδινιού

Εργαστήρι Land Art για παιδιά στο πάρκο Ροδινιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 951 ΦΟΡΕΣ

Εργαστήρι Land Art για παιδιά θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου (5 μ.μ.-7 μ.μ.,) στο πάρκο του Ροδινιού, από τη Nature of Art at Rodini.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Σάββατο 19 Αυγούστου και ώρα 17.00 θα συγκεντρωθούμε στην κεντρική είσοδο του πάρκου του Ροδινιού, όπου μαζί με την εικαστικό Στέλλα Ματάλα θα ακολουθήσει δράση κατασκευής έργων στη φύση, εμπνευσμένη από τον καλλιτέχνη Goldsworthy.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Οι γονείς θα πρέπει να είναι μαζί με τα παιδιά τους, παιδιά γυμνασίου μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν το εργαστήρι δίχως τη συνοδεία των γονιών τους. Όλοι θα πρέπει να έχουν γάντια μαζί τους για τη συλλογή των υλικών από τη φύση!

Θα χρησιμοποιήσουμε κλαδιά, πεσμένα φύλλα, πέτρες και άλλα φυσικά υλικά που θα βρούμε εκεί, και θα δημιουργήσουμε εικόνες με τη φαντασία μας, παίρνοντας έμπνευση από τις δημιουργίες του Goldsworty!

Τα έργα θα παραμείνουν στο χώρο και θα συμπεριληφθούν στην Περιηγητική Έκθεση με τίτλο “Φύση της Τέχνης”, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πάρκου 1-5 Σεπτεμβρίου».

Διαβάστε ακόμη

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ

Επίσκεψη του Πειραματικού Γυμνασίου στο Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Διαδικτυακή επιμόρφωση σήμερα το απόγευμα από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο

Επιτυχής συμμετοχή του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη «Γεωοικονομία και αλυσίδες παραγωγής» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου