Συνέχεια εγγραφών στο «Ocean Lava»

Συνέχεια εγγραφών  στο «Ocean Lava»

Συνέχεια εγγραφών στο «Ocean Lava»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Οι προϋποθέσεις παρουσίας στον αγώνα τριάθλου της 29ης Οκτωβρίου στην πόλη, αυτή τη φορά σε μεγαλύτερες αποστάσεις

Την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άλλον έναν αγώνα του «Ocean Lava» θα έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το τρίαθλο στη Ρόδο την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις αποστάσεις των 1,9χλμ. κολύμβησης, 90χλμ. ποδηλασίας και 21,1χλμ. τρεξίματος στο κέντρο της πόλης.

Οι εγγραφές μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος στο oceanlavarhodes.com έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορεί ο καθένας να εξασφαλίζει την παρουσία του στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Προϋποθέσεις Εγγραφής
Η εγγραφή είναι ανοιχτή σε κάθε αθλητή άνω των 18 ετών. Το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρώσει το τρίαθλο 70.3 (113km) απόστασης, μέσα στον επιτρεπόμενο χρόνο, που καθορίζεται από τον οργανωτική επιτροπή του “Ocean Lava Rhodes 70.3 (113km) Triathlon”.

Προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η καταχώριση της συμμετοχής είναι η υπογραφή της φόρμας Αποποίησης Ευθύνης, τις ημέρες πριν από τον αγώνα.


Κόστος Συμμετοχής και Ακύρωσης
Ατομική Συμμετοχή
Κόστος:

Μέχρι και 30/09/2017: 100€
Μέχρι και 15/10/2017: 120€

Πρόστιμο Ακύρωσης:
Μέχρι και 30/09/2017: cost: – 50€
Μέχρι και 15/10/2017: cost: – 60€

Ομάδες Σκυταλοδρομίας των 2 ή 3 ατόμων

Κόστος:
Μέχρι και 30/09/2017: 120€
Μέχρι και 15/10/2017: 150€

Πρόστιμο Ακύρωσης:
Μέχρι και 30/09/2017: cost: – 60€
Μέχρι και 15/10/2017: cost: – 75€

Το καμπ πριν τον αγώνα
Παρουσία του κορυφαίου Έλληνα τριαθλητή, Βασίλη Κρομμύδα, θα γίνουν στη Ρόδο 25, 26 και 27 Οκτωβρίου, ουσιαστικά σεμινάρια και θα λύσουν κάθε απορία οποιουδήποτε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά σε οποιοδήποτε επίπεδο με το άθλημα.
Από τους διοργανωτές παρουσιάστηκαν οι οδηγίες σχετικώς με το καμπ, ενώ όσοι δώσουν το «παρών», μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα της 29ης Οκτωβρίου.

Οι οδηγίες για το καμπ:

«Περιγραφή
Τριήμερο camp – 25 26 27 Οκτωβρίου, 2017
Προπονηθείτε στον όμορφο νησί της Ρόδου, εφαρμόζοντας τις αρχές του Trisutto principles για να βελτιώσετε την απόδοση σας.
Προπονητής Trisutto θα είναι, ο Βασίλης Κρομμύδας για ειδική κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο στη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια του camp, θα λαμβάνετε συμβουλές στις προπονήσεις για την κολύμβηση, την ποδηλασία και την τεχνική εκτέλεσης, με ευκαιρίες να κάνετε ερωτήσεις σε όλη την έκταση.

Κατά την ολοκλήρωση του, οι συμμετέχοντες, μπορούν να λάβουν μέρος στο Ocean Lava Rhodes 70.9 Distance Triathlon στις 29-10-2017.
** Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και προς και από το Ocean Lava Rhodes 70.9 Distance Triathlon , θα διατίθεται στους κατασκηνωτές Trisutto.

Τοποθεσία και Διαμονή
Όλη η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Pegasos 4 αστέρων, χρησιμοποιώντας την κοντινότερη 13η λωρίδα, 25μ. πισίνα και πολλαπλές διαδρομές.
Οι αθλητές του Trisutto λαμβάνουν έκπτωση κατά την κράτηση στο ξενοδοχείο Pegasos, με διαμονή αξίας 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε – και ενημερώστε ότι κάνετε κράτηση σε ένα Camp Triathlon: Κα Χρύσα Ζαφίρη – reservation@pegasoshotel.gr

Ημερήσια διάταξη
Κατά τη διάρκεια του camp θα λάβετε ατομικές συμβουλές σχετικά με τις τεχνικές κολύμβησης και ποδηλασίας, εφαρμόζοντας τις μεθόδους εκπαίδευσης Trisutto, για να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Οι πτυχές που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου είναι:
Φιλοσοφία κατάρτισης – μάθετε τις αρχές Trisutto περί περιοδικοποίησης, το συνδυασμό κατάρτισης, την ψυχολογία + φυσιολογία, την ανάπτυξη αθλητών και τη χρήση φύλλων μέσα σε αυτά τα ζητήματα.

Εκπαίδευση κολύμβησης – τεχνικές για τον αθλητή, χρήση εργαλείων κολύμβησης, διόρθωση κτυπήματος.
Εκπαίδευση ποδηλάτου – τοποθέτηση, τεχνική για τον αθλητή, επιλογή ποδηλάτου και εξαρτημάτων, δεξιότητες, εργαλεία.

Εκπαίδευση τρεξίματος – τεχνική για τον αθλητή, επιλογή παπουτσιών, χρήση εργαλείων εκτέλεσης (λόφους, τροχιά, διάδρομος, δρόμος).
Τρίαθλο – ολοκλήρωση της κολύμβησης, ποδήλατο και τρέξιμο σε μια προσέγγιση κατάρτισης.

Τέντωμα – μασάζ, ζέσταμα και ζεστασιά.
Τραυματισμοί – Πρόληψη, θεραπεία, νοοτροπία και κατάρτιση των αθλητών γύρω ή μέσα από αυτά.
Εκτέλεση αγώνα – στρατηγική για τους ατομικούς αθλητές και τους στόχους της σεζόν.

Τι περιλαμβάνεται
-Όλο το coaching για κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο
-Παρουσίαση των μεθοδολογιών και αρχών του Trisutto
-Χρήση του στίβου στην πισίνα και το στίβο σε όλες τις συνεδρίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα camps, το ταξίδι και το κατάλυμα, επικοινωνήστε με τον Βασίλη Κρομμύδα. Πριν δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε κατεβάστε το Απαλλαγή Ατυχημάτων & Ευθύνης.»

* Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα oceanlavarhodes.com ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για όλα τα παρακάνω.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!