Πρώτη τριάδα για τους Ιππότες

Πρώτη τριάδα για τους Ιππότες

Πρώτη τριάδα για τους Ιππότες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Μικές Μαρίνος, Χουσεΐν Εμίρογλου και Διονύσης Τσάκε ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Η ανακοίνωση πρόσληψης του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου στη θέση του προπονητή, δίνει πια τη… σκυτάλη σ’ αυτές τις σχετικές με τις ανανεώσεις συνεργασίας έμπειρων ποδοσφαιριστών στους Ιππότες.

Η διοίκηση γνωστοποίησε πως τη φανέλα της ομάδας από την Παλιά Πόλη θα φορούν τη νέα περίοδο ο Μικές Μαρίνος, ο Χουσεΐν Εμίρογλου και ο Διονύσης Τσάκε.

Πρόκειται για παίκτες ικανούς, που είχαν την καλύτερη δυνατή συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια, κι αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να συνεχίσουν άλλη μια περίοδο εκεί.

Η ανακοίνωση των Ιπποτών:

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για την πρόσληψη του νέου προπονητή, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ. Οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου, πιστοί στη φιλοσοφία τους και θέλοντας ν’ αναδείξουν τις αξίες των ποδοσφαιριστών τους, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους:

- Μαρίνο Μικέ, έναν αθλητή που όλα αυτά τα χρόνια είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα πιο μικρά παιδιά, καταθέτοντας ψυχή και σώμα για την αγαπημένη του ομάδα, καθώς είναι γέννημα θρέμμα Παλιαπολίτης.

-Εμίρογλου Χουσεΐν, έναν ποδοσφαιριστή που όλα αυτά τα χρόνια έχει ξεχωρίσει για το ήθος του και την αγάπη του για την ομάδα μας, αποτελώντας στυλοβάτη αυτής τη νέας προσπάθειας, καθώς είναι κι αυτός γέννημα θρέμμα Παλιαπολίτης.

-Τσάκε Διονύση, έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή που από την πρώτη στιγμή έγινε ένα με την ομάδα μας και είναι μαζί στις χαρές και στις λύπες. Έναν ποδοσφαιριστή που νοιώθει από την πρώτη στιγμή τον παλμό της ομάδας μας.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!