Ανδρέας Σταύρου: «Θέλουμε δουλειά χωρίς πολλά λόγια…»

Ανδρέας Σταύρου: «Θέλουμε δουλειά χωρίς πολλά λόγια…»

Ανδρέας Σταύρου: «Θέλουμε δουλειά χωρίς πολλά λόγια…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Διαγόρα αν κι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στο φιλικό με τον Ιάλυσο, επισήμανε πως χρειάζεται ακόμη αρκετή βελτίωση

Ικανοποίηση επικρατεί στον Διαγόρα, για την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με τον Ιάλυσο την Κυριακή στο «Οικονομίδειο».

Οι «κυανέρυθροι» παρά το γεγονός πώς έχουν ακόμα βαριά τα πόδια από τη σκληρή προετοιμασία, προσπάθησαν πολύ και κατάφεραν να ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία, έχοντας απέναντι τους, μια πολύ καλή ομάδα.

Αναφερόμενος στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του, ο Ανδρέας Σταύρου τόνισε:
«Πήγαμε αρκετά καλά για την περίοδο που διανύουμε. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά και πήγαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει όμως τίποτα καθώς θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη. Φάνηκαν όμως τα σημάδια που δουλεύουμε αυτές τις μέρες, αλλά κι εκείνα στα οποία θέλουμε δουλειά ακόμη. Σε αυτά θα επικεντρώσουμε την προσπάθεια μας στις προπονήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πολύ και χωρίς πολλά λόγια».

Στον μεταγραφικό τομέα καταβάλλονται ιδιαίτερες προσπάθειες, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ το γρηγορότερο δυνατόν κι ο κ. Σταύρου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του το τελευταίο εικοσαήμερο τουλάχιστον, μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο τεχνικός του Ιάλυσου έδωσε για σήμερα ρεπό στους παίκτες του και τους περιμένει αύριο και πάλι, αυτή τη φορά με διπλή προπόνηση.

ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΑΝΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Στο μεταξύ με αφορμή ένα θέμα που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή τον Παντελή Αθανασίου, η τεχνική ηγεσία ως όφειλε τον παρέπεμψε στη διοίκηση, η οποία θα προσπαθήσει να λύσει την παρεξήγηση.

Για το θέμα αυτό εξέδωσε το ΔΣ ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε μερίδα του τοπικού τύπου της Ρόδου, που κάνουν λόγο για σοβαρό θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στο Διαγόρα και στον ποδοσφαιριστή Παντελή Αθανασίου, η Διοίκηση του «Γηραιού» διαψεύδει κι ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με κανέναν παίκτη. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με εντατικούς ρυθμούς, με σοβαρότητα κι ευθύνη απέναντι στο όνομα του Γ.Σ. Διαγόρας».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα