Ταξίδι ουσίας ή τζάμπα κόπος;

Ταξίδι ουσίας ή τζάμπα κόπος;

Ταξίδι ουσίας ή τζάμπα κόπος;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Για την Αθήνα αναχώρησαν οι Παναγιώτης Διακοφώτης και Χρυσόστομος Ψέλλας, προκειμένου να ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές της ΕΠΟ

Στην Αθήνα βρίσκονται, από χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, καθώς και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης, Χρυσόστομος Ψέλλας, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής στην ΕΠΟ.

Βέβαια, το κατά πόσο το ταξίδι τους θα έχει αντίκρισμα ή θα αποδειχθεί…τζάμπα έξοδο και ταλαιπωρία, θα εξαρτηθεί από την απόφαση της δικαιοσύνης, επί της προσφυγής στην οποία προχώρησαν χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και ο ταμίας της Γιώργος Βοζικάκης (εκπρόσωποι των σωματείων ΟΦΗ 94’ και ΑΕ Καμιλαρίου αντίστοιχα), ζητώντας την ακύρωση των αρχαιρεσιών!

Οι δύο προσφεύγοντες επικαλούνται την αντικανονικότητα δύο διατάξεων του νέου καταστατικού, που αφορούν στα κωλύματα των παραγόντων και στη δυνατότητα ανάκλησης των τακτικών δικαστών της ΕΠΟ με απόφαση της Γ.Σ.

Οι περιπέτειες για την πολύπαθη Ομοσπονδία συνεχίζονται (φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για πάνε τις εκλογές όσο το δυνατόν πιο πίσω), την ίδια στιγμή που η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων των προγραμματισμένων για αύριο εκλογών (η Γ.Σ. ξεκινάει στις 10 το πρωί στο κτήριο της Ε.Ο.Ε.).

Ανάμεσα στα ονόματα των ανθρώπων που διεκδικούν μία θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή βρίσκεται αυτό του Παναγιώτη Διακοφώτη, όχι όμως και αυτό του Σεβαστού Μανιά στη λίστα των αναπληρωματικών. Παρότι είχε υποδειχθεί από την ΕΠΣΔ, ο Κώος παράγοντας αντιμετώπισε πρόβλημα γραφειοκρατικής φύσεως και αποσύρθηκε, καθώς η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου ήθελε να αποφύγει τυχόν… «επιπλοκές».

Οι υποψήφιοι:

Υποψήφιοι πρόεδροι: Γραμμένος Ευάγγελος, Καλατζής Γεώργιος

Υποψήφια μέλη της Ε.Ε.: Αντωνίου Αστέριος, Βακάλης Νικόλαος, Βρακάς Κωνσταντίνος, Δημητρακοπούλου Βασιλική, Δημητρίου Παναγιώτης, Διακοφώτης Παναγιώτης, Θωμαΐδης Λεωνίδας, Καραβασίλης Χρήστος, Καρράς Παναγιώτης, Κουπτσίδης Δημοσθένης, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λασκαράκης Περικλής, Μπρατσόλης Στυλιανός, Παλάσκας Εμμανουήλ, Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, Παπαχρήστος Παναγιώτης, Παππάς Ιωάννης, Ποζίδης Παναγιώτης, Τζανόπουλος Μιχαή, Τσιχριτζής Μιχήλ, Ψαρρόπουλος Σταύρος, Χατζησαρόγλου Γεώργιος.

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Βαλσάμης Θεμιστοκλής, Βοζικάκης γεώργιος, Γαβριηλίδης Δαμιανός, Γιαρένης Δημήτριος, Διολέτης Κωνσταντίνος, Καραλάγας Διονύσιος, Κασιμάτης Νικόαλος, Κυρζόπουλος Πέτρος, Λέκκας Αλέξανδρος, Μπατσικώστας Νικόλαος, Μπουχλαριώτης Δημήτριος, Οικονομίδης Λεωνίδας, Πανίδης Γεώργιος, Παπαγεωργίου Μιχαήλ, Ποντίκης Ιωάννης, Σακελλάρης Κωνσταντίνος, Σιδερής Βασίλειος, Φρέρης Βασίλειος, Φωτιάδης Ειρηναίος, Χνάρης Τίτος.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου