Το γενικό αρχηγό της βρήκε η Ρόδος

Το γενικό αρχηγό της βρήκε η Ρόδος

Το γενικό αρχηγό της βρήκε η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ελαφιών» Χρήστος Κοτσομύτης αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του συνδέσμου της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα

Στην αγαπημένη του Ρόδο επιστρέφει ο Χρήστος Κοτσομύτης, προκειμένου να την υπηρετήσει από τη θέση του γενικού αρχηγού. Η έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «ελαφιών» ανακοινώθηκε χθες, με τη διοίκηση να τον καλωσορίζει και να του εύχεται κάθε επιτυχία κατά την άσκηση των νέων καθηκόντων του.

Ο Χρήστος Κοτσομύτης ανέλαβε από χθες, δίνοντας το παρών στις δύο προπονήσεις της ημέρας. Η απογευματινή έγινε στο βοηθητικό παρουσία του συνόλου των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συνέχισαν τη σκληρή δουλειά, προς ικανοποίηση του προπονητή Πάρη Ανδράλα και του συνεργάτη του Βασίλη Σπέρτου.

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου θα ελέγξουν την πρόοδο της ομάδας στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με το Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής (ξεκινάει στις 6 το απόγευμα), ενώ περιμένουν νέα από τη διοίκηση, σχετικά με τα τελευταία μεταγραφικά «χτυπήματα». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα «ελάφια» εξετάζουν την περίπτωση ενός έμπειρου επιτελικού μέσου, που αν αποκτηθεί, θα προσδώσει ποιότητα στην ομάδα και θα ενθουσιάσει τον κόσμο.

Παρελθόν και τυπικά οι Οικονόμου
Το «διαζύγιό» της με τον Κώστα Οικονόμου ανακοίνωσε χθες και επίσημα η Ρόδος. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν καθόλα φιλικά, λόγω σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων του 33χρονου μέσου. Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Οικονόμου. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον 33χρονο μέσο να παραμείνει στο νησί και να ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και η διοίκηση του συλλόγου τον αποχαιρετά σαν φίλο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα