Συνεχείς έλεγχοι στις επιχειρήσεις από την Περιφέρεια

Συνεχείς έλεγχοι στις επιχειρήσεις  από την Περιφέρεια

Συνεχείς έλεγχοι στις επιχειρήσεις από την Περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 773 ΦΟΡΕΣ

Παρά τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού

Συνεχείς, ειδικά το καλοκαίρι είναι οι έλεγχοι που διεξάγουν οι υπηρεσίες της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, σε διάφορες κατηγορίες επιχειρήσεων, και περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος αντικειμένου που σχετίζεται με το εμπόριο.

Παρά τα κενά σε προσωπικό που υπάρχουν στην περιφέρεια τα κλιμάκια πραγματοποιούν ελέγχους, προχωρούν σε συστάσεις και όπου είναι αναγκαίο επιβάλλουν και πρόστιμα.

Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος εμπορίου και επιχειρηματικότητας Χρήστος Ευστρατίου, τo τμήμα εμπορίου αν και υποστελεχωμένο, ασχολείται και με τις ανώνυμες εταιρίες, και με τις άδειες των πλανοδίων και με ελέγχους σε βενζινάδικα και διάφορες επιχειρήσεις και γενικά με ότι έχει να κάνει με τα ζητήματα εμπορίου.

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού όπως συμβαίνει και σε όλη την περιφέρεια, αλλά γίνονται έλεγχοι, καθώς υπάρχουν καταγγελίες από πολίτες οι οποίες αυξάνονται λόγω της κρίσης.

Τα δικά μας κλιμάκια συνεχώς βρίσκονται σε ελέγχους, και αν διαπιστώσουμε παραβάσεις επιβάλλουμε και πρόστιμα. Ελέγχουμε επίσης και τις τιμές, ακόμα και στις λαϊκές, ενώ στα βενζινάδικα πραγματοποιούμε τις μετρήσεις που πρέπει να γίνονται.

Κάνουμε όμως και συστάσεις στις επιχειρήσεις να αναγράφονται οι τιμές και να αναγράφεται η χώρα προέλευσης αν πρόκειται για κρεατικά. Προσπαθούμε όμως να βοηθήσουμε και τις επιχειρήσεις λόγω των δύσκολων καιρών.

Οι έλεγχοι γίνονται και στα υπόλοιπα νησιά και στις Κυκλάδες, όπου τα συνεργεία είναι στους δρόμους συνεχώς», δήλωσε συγκεκριμένα.

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας