Γεμάτη θετική ενέργεια η παρέα του Ευαγόρα

Γεμάτη θετική ενέργεια η παρέα του Ευαγόρα

Γεμάτη θετική ενέργεια η παρέα του Ευαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Την ομάδα, με την οποία θα πορευτούν στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσίασαν οι «πράσινοι» το βράδυ της Πέμπτης

Χαμογελαστά πρόσωπα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία για μία καλή και δημιουργική χρονιά συνέθεσαν το σκηνικό της προχθεσινής εκδήλωσης του Ευαγόρα στο ξενοδοχείο «Palladium», στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, ο Γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Μιχάλης Αδαμάκης, καθώς και παλαίμαχος άσσος της Ρόδου Μανώλης Κώττης, οι οποίοι μέσα από το σύντομο χαιρετισμό τους, ευχήθηκαν στους ανθρώπους του συλλόγου καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Εκ μέρους της διοίκησης, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Νίκος Φιλίππου και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Ταρατίτας, Γιάννης Καλούδης, Ηρακλής Παπασεβαστός, Μιχάλης Μιχαλάκης και Γιάννης Πιστόλας, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Μπιλιάς (ο προπονητής Αντώνης Αχιολάς δεν τα κατάφερε, λόγω απρόοπτου της τελευταίας στιγμής), ενώ παρουσιάστηκαν οι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές.

Τη συνεργασία τους ανανέωσαν οι Κατίνας Ευθύμιος, Κτιστάκης Μανώλης, Μανιάς Αντώνιος, Μιχαλάκης Κωνσταντίνος, Πιστόλας Μιχαήλ, Ταρατίτας Άκης, Τσιριγώτης Πανορμίτης, Χατζηκωνσταντής Ελευθέριος και Πλασάτης Φάνης, ενώ δια της μεταγραφικής οδού, στον Ευαγόρα εντάχθηκαν οι Ευαγγέλου Γεώργιος, Καμαριώτης Ευάγγελος, Κούκι Γιούργκεν, Μαλανδρής Βασίλειος, Πάνο Σωτήρ, Ρούτσι Κλόντιαν, Σαλονίτης Παναγιώτης, Τριανταφύλλου Ιωάννης, Αράπης Μάριος, Αλαβέρας Γεώργιος, Θαρρενός Ραφαήλ, Ζουρούδης Γαβριήλ, Ξέκα και Στάμος Βλάσης.

Σημειώνεται, πως ορισμένοι παράγοντες και αθλητές απουσίασαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως, στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, ήταν άπαντες παρόντες.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!