Γλυκιά κούραση στον Ιάλυσο

Γλυκιά κούραση στον Ιάλυσο

Γλυκιά κούραση στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία των ερυθροκίτρινων

Αποφασισμένοι να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μετά από την προετοιμασία, είναι η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες του Ιάλυσου. Η προετοιμασία συνεχίζεται κοπιαστική, αλλά και με πολλή κούραση για όλους.

Στην Ιαλυσό ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, έχουν εκπονήσει… πρόγραμμα πρωταθλητισμού σε όλους τους τομείς. «Και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών τους, που κάνουν ότι είναι δυνατόν, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να τους κερδίσουν» λένε από κοινού τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας.

Φυσικά όλη αυτή η κόπωση δεν είναι τυχαία. Τα κέρδη της προετοιμασίας δεν φαίνονται τώρα, αλλά ούτε και στα φιλικά. Θα φανούν όταν η ομάδα θ αρχίσει να «ρολάρει» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η λίγες αγωνιστικές μετά από αυτό. Αυτό είναι πάντα το αποτέλεσμα μιας προετοιμασίας πρωταθλητισμού . Αυτό συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση στον Ιάλυσο.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης χρησιμοποιώντας και κάποια «τρυκ» ξεκούρασης των παικτών του, γύμνασε τους ποδοσφαιριστές το Σάββατο το πρωί και τους άφησε να ξεκουραστούν το απόγευμα, ενώ το ίδιο έκανε και το πρωί της Κυριακής. Οι ερυθροκίτρινοι επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς από σήμερα το απόγευμα. Ξεκούραση δηλαδή σχεδόν 24 ώρες.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, όλα βαίνουν καλώς. Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε με τραυματισμούς, ούτε με απουσίες.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου