Νικολής: «Τιμή για το ποδόσφαιρό μας, η ΕΠΣΔ θα αναβαθμιστεί»

Νικολής: «Τιμή για το ποδόσφαιρό μας, η ΕΠΣΔ θα αναβαθμιστεί»

Νικολής: «Τιμή για το ποδόσφαιρό μας, η ΕΠΣΔ θα αναβαθμιστεί»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Την εκλογή του προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Διακοφώτη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, χαιρετίζει ο εντεταλμένος για τα θέματα αθλητισμού, περιφερειακός σύμβουλος

Τη βεβαιότητά του για αναβάθμιση του ρόλου της ΕΠΣΔ εκφράζει ο εντεταλμένος για τα θέματα αθλητισμού, περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, με αφορμή την εκλογή του προέδρου της, Παναγιώτη Διακοφώτη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Πέρα από τα συγχαρητήρια που απευθύνει στον επικεφαλής της διοργανώτριας, ο κ. Νικολής υπογραμμίζει την προσήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη στήριξη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. +

Η δήλωσή του:

«Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του με 48 ψήφους αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο στην Δωδεκάνησο έχει πλέον τον δικό του άνθρωπο στα κέντρα των αποφάσεων και είμαι σίγουρος πως με την σκληρή δουλειά που διακρίνει τον Παναγιώτη, ο ρόλος της ΕΠΣΔ θα αναβαθμιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εμείς σαν Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σαν άνθρωποι του αθλητισμού θα είμαστε πάντα αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την πρόοδο όλων των σπορ και φυσικά του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»