Θέλει ενίσχυση και…δουλειά ο Διαγόρας

Θέλει ενίσχυση και…δουλειά ο Διαγόρας

Θέλει ενίσχυση και…δουλειά ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Πολύ καλές εντυπώσεις από τον Βραζιλιάνο Ούγκο ενώ έπαιξε στο τεστ αυτό και ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης

Δεν άφησε την εικόνα που ήθελαν οι φίλοι του οι κυανέρυθροι το Σάββατο στο φιλικό με την ΑΕΡΑ, στο οποίο όμως ο Διαγόρας νίκησε με 1-0. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πώς οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, δεν προσπάθησαν να εφαρμόσουν στον χλοοτάπητα του Δημ. Σταδίου, αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα φάνηκε για άλλη μια φορά, η κόπωση από την προετοιμασία. Θα ήταν φυσικά παράλογο να συνέβαινε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι και μάλιστα σε τέτοια περίοδο.

Ο Διαγόρας χρειάζεται ακόμα δουλειά για να αποκτήσει και την ανάλογη ομοιογένεια, μιας και υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ και κατ επέκταση δεν θάναι η ομάδα της Α΄Κατηγορίας .Παρά το γεγονός πάντως πώς, είναι νωρίς για συμπεράσματα και η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της, δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί,

-στην πολύ καλή απόδοση του Βελέτη σε ρόλο αμυντικού μέσου

-στην πολύ καλή παρουσία του νεοαποκτηθέντα Γιόνδη για ακόμα μια φορά

-αλλά και στην παρουσία του Βραζιλιάνου Ουγκο στο β΄ημίχρονο, ο οποίος έδειξε πώς είναι ποδοσφαιριστής που πρέπει να αποκτηθεί, αφού υπήρξαν στιγμές που έκανε την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πώς ο Διαγόρας αφού είχε δοκάρι με τον Γιόνδη στο 33΄, πήρε την φιλική νίκη με 1-0 στο 57΄από κοντινό πλασέ του Α. Αθανασίου.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
Στο φιλικό αυτό η τεχνική ηγεσία και ο Ανδρέας Σταύρου είδε για μισή ώρα περίπου τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη. Ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο 62΄στην θέση του Α. Αθανασίου και άφησε καλές εντυπώσεις μέχρι το τέλος αγωνιζόμενος στον χώρο του κέντρου.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι 21 ετών και προέρχεται από το νησί της Κω . Αφού έπαιξε στην τοπική Αθλητική Ένωση μετακόμισε στην συνέχεια στις U-17 και U-20 του Ολυμπιακού όπου αγωνίσθηκε σαν βασικός σε πολλά παιχνίδια.

Αργότερα μετακόμισε στον Παναιτωλικό και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στον Εθνικό του Πειραιά. Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο στις U-15 και U-18. Η τελική απόφαση για την απόκτηση του, θα παρθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την Διοίκηση.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Στο μεταξύ ο Διαγόρας δίνει αύριο στο Δημ. Στάδιο, το πιο σημαντικό φιλικό με αντίπαλο αυτή την φορά την Ρόδο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Είναι ένα τεστ που προσφέρεται για συμπεράσματα και από τον Ανδρέα Σταύρου αλλά και τον Πάρι Ανδράλα καθώς οι ομάδες τους βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο προετοιμασίας και μονταρίσματος.

Βέβαια το τελευταίο δεν φαίνεται να ισχύει για τον Διαγόρα, ο οποίος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ του, κάτι που σημαίνει πώς «άργησε» στα μεταγραφικά του και πάει πίσω το μοντάρισμα του.

Οι παίκτες τα λένε λίγο πριν τη σέντραΟι παίκτες τα λένε λίγο πριν τη σέντρα

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο