«Χτύπησε» εκεί που είχε ανάγκη η Ρόδος

«Χτύπησε» εκεί που είχε ανάγκη η Ρόδος

«Χτύπησε» εκεί που είχε ανάγκη η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

Τον 29χρονο πρώην αμυντικό της Δόξας Δράμας, Ανδρέα Μκρτσιάν, έκαναν δικό τους τα «ελάφια» - Η εμφάνιση του Μάρκο Παβίσεβιτς ήταν το κέρδος από το φιλικό με το Φοίβο

Στην εδώ και αρκετές μέρες αναμενόμενη προσθήκη, με την οποία θωρακίζει την άμυνά της, προχώρησε η Ρόδος.

Τα «ελάφια» απέκτησαν τον 29χρονο πρώην οπισθοφύλακα της Δόξας Δράμας Ανδρέα Μκρτσιάν, ο οποίος ήρθε στο νησί χθες το απόγευμα και αφού, υπέγραψε τη συμφωνία του με τα «ελάφια», γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του κάνοντας την πρώτη προπόνησή του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν. Ο ύψους 1. 81 αμυντικός γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1988 στην Αρμενία, έχοντας ως πρώτο σταθμό της καριέρας του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο υπηρέτησε για δύο χρόνια στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολούθησε η ΠΑΕ Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία χρονιά στην Αρμενική Πιούνικν Ερεβάν, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2009 ο Ανδρέας Μκρτσιάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης, από την οποία και μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, για να τη βοηθήσει να προβιβαστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το ίδιο επανέλαβε με τη φανέλα της Λαμίας, τη σεζόν 2013-2014.

Μεσολάβησε μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Δόξα Δράμας, την οποία υπηρέτησε και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο μεσοδιάστημα, ο νέος αμυντικός της Ρόδου υπηρέτησε κατά σειρά την Καβάλα, το Νέστο Χρυσούπολης και τον Πανθηραϊκό.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Ανδρέα Μκρτσιάν, με την ευχή να συνδέσει το όνομά του με την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Ψάχνει «χημεία», συνοχή και ρυθμό
Αρκετά κουρασμένη από τις συνεχείς διπλές προπονήσεις, όπως και λογικά ανέτοιμη, εμφανίστηκε η Ρόδος στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με το Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ήταν η πρώτη φορά που ο προπονητής Πάρης Ανδράλας χρησιμοποίησε στην ίδια ενδεκάδα τους περισσότερους από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να έχει μεν, στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά καλά διαστήματα, όμως να της λείπει η «χημεία», η ομοιογένεια και ο ρυθμός, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό.

Ένα από τα κέρδη του απογεύματος στην Κρεμαστή ήταν ο Μάρκο Παβίσεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έχει αρχίσει να βρίσκει τα «πατήματά» του, έτρεξε, πρέσαρε ασταμάτητα και πέτυχε το πρώτο του γκολ, δείχνοντας πως θα αποτελέσει μία από τις πολύτιμες μονάδες των «ελαφιών».

Χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου δούλεψαν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, για σήμερα έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση, ενώ αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα τους περιμένει στο Δημοτικό Στάδιο το τέταρτο φιλικό παιχνίδι τους, κόντρα στο Διαγόρα.

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών