Φτιάχθηκε η παιδική χαρά στ’ Ασγούρου

Φτιάχθηκε η παιδική χαρά στ’ Ασγούρου

Φτιάχθηκε η παιδική χαρά στ’ Ασγούρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 433 ΦΟΡΕΣ

Παρεμβάσεις και μικροσυντηρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, τα οποία είναι παραμελημένα, με στόχο την αισθητική και τη λειτουργική τους αναβάθμιση, έχουν ξεκινήσει αυτό το διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου.

Χθες, λοιπόν, συνεργείο των Τεχνικών Υπηρεσιών (σ.σ. υπηρεσία αυτεπιστασίας), πραγματοποίησε παρέμβαση στην παιδική χαρά στ’ Ασγούρου η οποία ολοκληρώνεται. Συγκεκριμένα, έγιναν διάφορες επισκευές, φτιάχτηκαν παγκάκια, έγιναν χρωματισμοί αλλά και αντικατάσταση φωτισμού.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί παρέμβαση στην πλατεία του Άη-Γιάννη από την Υπηρεσία Πρασίνου η οποία έκανε καθαρισμό, κλαδέματα ενώ έγινε και αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού. Επίσης, καθαρίστηκε και το γήπεδο του Δωριέα.
Σειρά έχει η πλατεία απέναντι από τον ΟΑΕΔ όπου σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ο καθαρισμός της. Παράλληλα, ξεκίνησε και μία παρέμβαση στο Κορακόνερο όπου γίνεται βάψιμο στις κολώνες, καθαρισμός και αντικατάσταση φωτισμού.

Θα ακολουθήσουν το πάρκο του Ορφέα στην οδό Θεμιστοκλέους Σοφούλη (σ.σ. Αραπάκι) καθώς και μία παρέμβαση στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (σ.σ. στο Σαν Φραγκίσκο) από την Υπηρεσία Πρασίνου. Μάλιστα, ήδη έχουν πιάσει δουλειά σιδεράδες, μαραγκοί και ηλεκτρολόγοι προκειμένου να γίνει μία ολοκληρωμένη παρέμβαση αφού τα τελευταία χρόνια το άλλοτε πανέμορφο πάρκο μοιάζει να έχει υποβαθμιστεί.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζονται πάντα πολλά χρήματα για να βελτιώσουμε το περιβάλλον που ζούμε.

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη