Η ΑΕΡΑ στο κόλπο για Λυμπερόπουλο!

Η ΑΕΡΑ στο κόλπο για Λυμπερόπουλο!

Η ΑΕΡΑ στο κόλπο για Λυμπερόπουλο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Έλυσε την συνεργασία με τον Χρύσανθο Λαουδίκο η ομάδα του Βαγγελη Χοσάδα

Ο Χρύσανθος Λαουδίκος δεν άντεξε τελικά στην ομάδα της ΑΕΡΑ.

Πριν λίγες μέρες αποκτήθηκε, αλλά η πίεση της ανταγωνιστικότητας που ασκεί στις προπονήσεις η τεχνική ηγεσία, θέλοντας να παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα ένα σπουδαίο σύνολο που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δημιούργησε μια «διαφορά φιλοσοφίας» μεταξύ των δυο πλευρών, αναγκάζοντας την Διοίκηση της ομάδας να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας με μια αρκετά λιτή ανακοίνωση:

«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρύσανθο Λαουδίκο».
Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πώς η ΑΕΡΑ δεν σταμάτησε ακόμα τις επαφές της με παίκτες που την ενδιαφέρουν σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε διαρκή επαφή με τον Χρήστο Λυμπερόπουλο, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα του Διαγόρα αλλά και του Φοίβου Κρεμαστής. Τον παίκτη πρέπει να σημειωθεί πώς διεκδικεί και ο Ηρακλής Μαριτσών. Αν αποκτηθεί όμως από την ΑΕΡΑ, δυναμώνει πολύ στον επιθετικό τομέα.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση της ΑΕΡΑ στο φιλικό του Δημ. Σταδίου με τον Διαγόρα. Παρά την ήττα με 1-0 οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και σαν μεμονωμένες παρουσίες αλλά και σαν σύνολο, δείχνοντας ότι δουλεύουν πολύ καλά στην προετοιμασία και πως σύντομα θα είναι και πάλι ανταγωνιστικοί σαν ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού