Ατυχία με Βαρέλη στον Άρη

Ατυχία με Βαρέλη στον Άρη

Ατυχία με Βαρέλη στον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Αρκετά ράμματα στο κεφάλι χρειάστηκε ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με συμπαίκτη του. Μπόλικη ύλη για δουλειά έδωσε στο Στάθη Φαρμακίδη το πρόσφατο φιλικό με την Κατταβιά. Τα συγχαρητήριά τους στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κατα

Σε συνθήκες υψηλής έντασης συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Το πάθος στις προπονήσεις ξεχειλίζει, βοηθάει την ομάδα να χτίσει νοοτροπία και χαρακτήρα, έχει όμως και τα απρόοπτά του, με το Μιχάλη Βαρέλη να είναι ο άτυχος των ημερών. Ο 23χρονος τερματοφύλακας συγκρούστηκε προχθές, σε δυναμική διεκδίκηση της μπάλας, με συμπαίκτη του, κάνοντας τους ανθρώπους της ομάδας να λαχταρήσουν, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Τα ράμματα που απαιτήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστεί το βαθύ σκίσιμο ήταν αρκετά, με το Μιχάλη Βαρέλη να ξεκουράζεται και να περιμένει την επιστροφή του, που προφανώς δεν θα αργήσει.

Άλλα προβλήματα δεν έχει να διαχειριστεί ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως εξαιρετικά χρήσιμο το φιλικό τεστ του περασμένου Σαββάτου με την Κατταβιά, στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» (έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα). Η αναμέτρηση με μία καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα σ’ ένα μικρό γήπεδο έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» την ευκαιρία να εξασκηθούν σε συνθήκες που θα συναντήσουν αρκετές φορές φέτος και να συνειδητοποιήσουν, πως έχουν μπροστά τους δουλειά προκειμένου να τους γίνει πιο εύκολο το «ξεκλείδωμα» μίας κλειστής άμυνας.
Νέο φιλικό παιχνίδι περιμένει τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στον Κλεόβουλο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει γύρω στις 6 το απόγευμα και θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα συναποφασιστεί από τους δύο προπονητές.

Συγχαρητήρια στο Διακοφώτη
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία καταθέτει τα συγχαρητήριά της στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, εξέδωσε η διοίκηση του Άρη:
«Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Διακοφώτη καλή θητεία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Είναι τιμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, η εκπροσώπηση στην ΕΠΟ, από έναν άνθρωπο του ήθους του κ. Διακοφώτη».

Ευχές για περαστικά
Περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο γυμναστής τους Άρη, Μιχάλης Χαρτοφύλλης, με τη διοίκηση να του διαβιβάζει τις ευχές του για γρήγορα περαστικά:
«Τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, εύχονται στο γυμναστή της ομάδας, Μιχάλη Χαρτοφύλλη, ταχεία ανάρρωση από την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί. Τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας να συνεχίσουμε το έργο μας!»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας