Χωρίς τους δύο τραυματίες της συνεχίζει η Δόξα

Χωρίς τους δύο τραυματίες της συνεχίζει η Δόξα

Χωρίς τους δύο τραυματίες της συνεχίζει η Δόξα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 81 ΦΟΡΕΣ

Την αποθεραπεία των Γιώργου Τσούλλου και Γιάννη Μπαρμπαντώνη περιμένει ο Γιώργος Ορφανίδης. Φιλικό παιχνίδι με το Φοίβο περιμένει την Παρασκευή τους Ψινθενούς

Πριν καλά καλά προλάβει να «ζεσταθεί», λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στη Δόξα Ψίνθου, ο Γιώργος Τσούλλος αναγκάζεται να μείνει εκτός προπονήσεων, καθώς η συμμετοχή στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τους Ατρόμητους του βγήκε… «ξινή».

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος τραυματίστηκε τον ώμο και όπως εκτιμάται, θα χρειαστούν περίπου δέκα μέρες για να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Ορφανίδη. Ο τελευταίος έχει γραμμένο, στο απουσιολόγιό του, και το όνομα του Γιάννη Μπαρμπαντώνη, που ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα, ενώ συνεχίζει να αναζητά στη μεταγραφική αγορά τουλάχιστον έναν ακραίο επιθετικό.

Σημειώνεται, πως ο Γιώργος Ορφανίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνέπεια που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του, όπως και από την προσπάθειά τους στις προπονήσεις, ενώ θα τους δει αγωνιζόμενους την ερχόμενη Παρασκευή, στο φιλικό παιχνίδι με το Φοίβο.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους