Έτοιμος για διπλό μπάμ ο Διαγόρας

Έτοιμος για διπλό μπάμ ο Διαγόρας

Έτοιμος για διπλό μπάμ ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Πιθανότατα και σήμερα ο Διαγόρας ανακοινώνει διπλό μεταγραφικό χτύπημα

Στο ματς με την ΑΕΡΑ το οποίο παρακολούθησαν πολλοί από τους Διοικούντες την ομάδα, ήταν σαφέστατο πώς ο Διαγόρας χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ του. Παράλληλα είχε γίνει ξεκάθαρη η ανάγκη της επί πλέον παρουσίας ενός ποδοσφαιριστή σε κάθε γραμμη της ομάδας. Από την άμυνα μέχρι την θέση του φόρ περιοχής.

Ο γηραιός της πόλης μας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και πάρα πολύ καιρό, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες ο Διαγόρας έχει ήδη κλείσει δυο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις ακόμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ένας είναι παίκτης της άμυνας και ο άλλος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται περισσότερο στην αριστερή πτέρυγα.

Πηγές των Αθηνών, ανέφεραν πώς ο επιθετικός δεν είναι άλλος από τον Περικλή Βελλίνη, ο οποίος είναι 23 χρονών και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο Βελλίνης πανηγύρισε πέρυσι άνοδο με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην U-20 του Άρη Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στον Μακεδονικό, στο Μακροχώρι , στον Αγρ. Αστέρα και στην Σπάρτη.

Και για τους δυο παίκτες οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες, πώς έχει επέλθει συμφωνία και με τους δυο και δεν αποκλείεται να βρεθούν σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΤΑΔΙΟ

Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα στις 18.00, οι κυανέρυθροι θα δώσουν ένα ακόμα σημαντικό φιλικό παιχνίδι . Ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας την ομάδα της Ρόδου, σε ένα τέστ…Γ΄Εθνικής . Ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και σήμερα όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του και θα «μετρήσει» την ετοιμότητα τους, αλλά και την αγωνιστικότητα τους, στην παρούσα χρονική στιγμή.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, πλην των απουσιών των τραυματιών Τάσου Κιοσέογλου και Γιάννη Καλημέρη.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού