Εντυπωσιακές οι επιδόσεις των υποψηφίων μας

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις των υποψηφίων μας

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις των υποψηφίων μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1412 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των μαθητών και μαθητριών της περιοχής μας, οι οποίοι και φέτος κατάφεραν να εισαχθούν σε πολύ καλές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ αρκετοί εισήχθησαν στη σχολή προτίμησης τους και με πολύ καλή σειρά!
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τα αποτελέσματα των βάσεων που ανακοινώθηκαν χθες, αλλά και από τα στατιστικά στοιχεία των Λυκείων τα οποία και φέτος εμφάνισαν μία πολύ καλή εικόνα σε ότι αφορά τις επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών τους.


Η πρώτη των πρώτων:

ΑναστασIα Φουτούλη του Εμμανουήλ. 19.708 μόρια.

Εισήχθη 2η στην Ιατρική Αθηνών!

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη ήθελα πάντα ιατρική, από την πρώτη Λυκείου και βάση αυτού του στόχου έκανα τη προσπάθεια μου» είπε η Αναστασία στη «Ροδιακή».
Ερωτηθείσα για το «μυστικό» της επιτυχίας της πρόσθεσε: «όσο και να έχει προσπαθήσει αυτή τη χρονιά κάποιος αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία του είναι η ψυχολογία, η ψυχραιμία και η συγκέντρωση που θα έχει όταν πάει να γράψει. Ο αγώνας αυτός είναι δύσκολος, χρειάζεται μεγάλη υπομονή και επιμονή. Αν νιώσεις λοιπόν ότι θέλεις να τα παρατήσεις τότε είναι που θα πρέπει να συνεχίσεις και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει»!
Η Αναστασία δεν ξεχνά να τονίσει τη σημαντική βοήθεια που είχε από όλους τους καθηγητές της αλλά κυρίως από τους γονείς της, οι οποίοι την στήριξαν ψυχολογικά, ηθικά και φυσικά υλικά σε όλη αυτή την προσπάθεια!

Σταματiα (Ματiνα) Χαρτερού του Νικολάου. ΓΕΛ Αφάντου. 19.555 μόρια.

12η στην Ιατρική Αθηνών
Αν και αρχικά η υψηλή αυτή βαθμολογία είχε αγχώσει την Ματίνα, η ίδια δήλωσε στη «Ροδιακή» πως τελικά με τη βοήθεια καθηγητών κατάφερε να πάρει την απόφασή της και να επιλέξει την Ιατρική Αθηνών.
Αναφορικά με την χρονιά της τρίτης Λυκείου δήλωσε πως «ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα». Η ίδια ωστόσο διευκρίνισε πως «δεν είναι αγχώδης άνθρωπος και πως είχε οργανώσει καλά το πρόγραμμά της και με τη στήριξη των γονιών της, των καθηγητών της και των δικών της ανθρώπων όλα πήγαν καλά»!

Σοφiα – Χριστίνα Καντή του Νικολάου. Κολλέγιο Ρόδου. 19.444 μόρια. Ιατρική Αθηνών

Η Σοφία είχε βάλει πλώρη για την οδοντιατρική αλλά όπως μας είπε «μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας της, επέλεξε τελικά ιατρική».
Ερωτηθείσα για το τι τελικά είναι οι πανελλήνιες, η Σοφία μας λέει: «είναι ένας αγώνας με τον εαυτό σου, για τον εαυτό σου! Ως έφηβος θέλεις να βγαίνεις με τους φίλους σου, να περνάς καλά! Παλεύεις λοιπόν με τα θέλω σου και χρειάζεται επιμονή και υπομονή αλλά και η κατάλληλη στήριξη από γονείς, καθηγητές και φίλους για να πετύχεις το στόχο σου»!

Ιωάννης Οθειτης του Ηλία. 19.290 μόρια. Ροδίων Παιδεία. 14ος στη Νομική Αθηνών.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Γιάννης δηλώνει πολύ ευτυχισμένος που τελείωσε η χρονιά που απέδωσαν καρπούς οι κόποι του!
Ο ίδιος είπε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν απαιτητική με «παράλογο πολλές φορές σύστημα». Σε ότι αφορά τα θέματα ήταν μέτρια και σίγουρα για καλά προετοιμασμένους ενώ στα παιδιά που θα προσπαθήσουν του χρόνου είπε «να έχουν πίστη και επιμονή στους στόχους τους, τίποτα δεν τελειώνει αλλά αντίθετα όλα αρχίζουν με τις πανελλήνιες»!

Ιωάννης Καρίκης του Ηλία. 19.148 μόρια. Κολλέγιο Ρόδου. Ιατρική Αθηνών.

«Νιώθω πολύ καλά και σίγουρα ανακουφισμένος» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο Γιάννης για να προσθέσει ότι «όλο το άγχος για τις πανελλήνιες είναι υπερβολικό. Αν διαβάζεις με πρόγραμμα όλα τα προλαβαίνεις και όλα τα επιτυγχάνεις»! Σε ότι αφορά τα παιδιά που θα περάσουν την ίδια δοκιμασία των εξετάσεων την επόμενη χρονιά ο Γιάννης τα συμβουλεύει «να μην αγχώνονται και όλα θα πάνε καλά»!

Νικόλαος Ζερβός του Αντωνίου. 19.048. Βενετόκλειο.

Πρώτος στο Μαθηματικό Κρήτης (Ηράκλειο).
Αν και ο Νίκος κατάφερε να πετύχει μία πολύ υψηλή βαθμολογία εντούτοις επέλεξε τα Μαθηματικά που πάντα επιθυμούσε.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Νίκος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιτυχία του αυτή και δήλωσε ότι «ήταν μία ζόρικη χρονιά, κυρίως οι πέντε πρώτοι μήνες, όμως μετά όλα πήραν το δρόμο τους». Σε ότι αφορά τα θέματα, ο ίδιος τα χαρακτήρισε «βατά» και αναφερόμενος στα παιδιά που του χρόνου θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια τους συμβούλευσε «να μην έχουν άγχος και όλα θα πάνε καλά».

Αγγελική - Σεβαστή Κολλάτου του Ηλία. Κολλέγιο Ρόδου. 19.114 μόρια. Ιατρική Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενη, η προσπάθειά μου είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά είχε και ευχάριστες στιγμές και σίγουρα αίσιο τέλος» είπε η Αγγελική, η οποία από την αρχή ήταν ξεκάθαρη ως προς το στόχο της: «ήθελα και θέλω ιατρική»!
Τώρα, αναφορικά με τις πανελλήνιες η ίδια επισημαίνει: «Τελικά δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται» και συμβουλεύει τους επόμενους «να έχουν ψυχραιμία όταν γράφουν και αισιοδοξία και να μην έχουν άγχος»!

Αγγελική Δαββέτα του Δημητρίου. 4ο ΓΕΛ. 18.967 μόρια. Φαρμακευτική Αθηνών.

Η Αγγελική μιλώντας για τα θέματα που έπεσαν φέτος είπε πως απαιτούσαν κριτική ικανότητα, δεν ήταν δύσκολα αλλά ούτε και πολύ εύκολα.
Σε ότι αφορά γενικότερα τη χρονιά που πέρασε την χαρακτήρισε ως «δύσκολη που ήθελε να στρωθείς στο διάβασμα και σίγουρα να έχεις βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια». Η ίδια είπε πως αυτό ήταν κάτι που την βοήθησε στο να πετύχει και αναφερόμενη στα παιδιά που του χρόνου θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια συμβουλεύει: «να προσπαθήσουν παρά πολύ, να έχουν πείσμα και να μην τα παρατήσουν».

Κατερiνα Βαρέλη του Αναστασίου. 2ο ΓΕΛ. 18.411 μόρια. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Αθήνα.

«Ήταν αρκετά κουραστική χρονιά, θυσιάσαμε τα πάντα για πετύχουμε» είπε στη «Ροδιακή» η Κατερίνα εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές της ευχαριστίες στους καθηγητές της που την στήριξαν, τους γονείς και τους φίλους της που στάθηκαν δίπλα της και έδειξαν το ενδιαφέρον που χρειαζόταν.

Ελένη Ποδηματά του Αναστασίου. 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.818 μόρια. Ιατρική Κρήτης.

Η Ελένη νιώθει ότι έχει πετύχει το στόχο της και για αυτό και ευχαριστεί τους καθηγητές της που ήταν πλάι της και την βοήθησαν σε αυτό, και κυρίως τους γονείς της που υπέστησαν μαζί με εκείνη μία τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία. «Βλέποντας τα αποτελέσματα συνειδητοποίησα την τύχη που χρειάζεται κάθε τέτοιου είδους εξέταση αφού είδα άξια άτομα να αδικούνται και το αντίστροφο».

Ιωάννα Σοφιανοπούλου του Βασιλείου. 1ο ΓΕΛ. 18.801 μόρια. 4η στην Ψυχολογία Αθηνών

Η Γιάννα μας λέει πως χρειάζεται τελικά υπομονή, επιμονή για να πετύχεις γιατί είναι δύσκολο να έχεις συνεχώς πειθαρχία και σίγουρα απαιτείται διάβασμα και μελέτη όλες τις προηγούμενες χρονιές. Η ίδια ευχαριστεί όλους τους καθηγητές της για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που της έδωσαν αλλά και τους γονείς της που ήταν δίπλα της.

ΜαρIα – ΑικατερIνη Αθανασιάδη του Γεωργίου. Μουσικό Σχολείο.

18.203 μόρια. Νομική Αθηνών.
«Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλά ψυχολογικά παιχνίδια, ωστόσο είμαι αντίθετη στη κατάργηση των πανελληνίων εξετάσεων καθώς αυτή είναι μία δύσκολη διαδικασία αλλά βοηθάει και δυναμώνει ψυχικά τα άτομα».
Η Μαρία δηλώνει πλέον ανακουφισμένη και ετοιμάζει πια βαλίτσες για την Αθήνα.

Σεβαστή – Ισιδώρα Χατζημανώλη του Εμμανουήλ. 18.735 μόρια. Ροδίων Παιδεία. Ψυχολογία Αθηνών.

«Ήταν μία δύσκολη χροιά όμως οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και τώρα νιώθω πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη» δήλωσε στη Ροδιακή η Σεβαστή – Ισιδώρα.
Η ίδια πρόσθεσε ότι πάντοτε ήθελε να επιλέξει κάτι με το οποίο να μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό της για αυτό και διάλεξε την ψυχολογία.

Μαρία ΑναστασIα Βαρδέλη του Νικολάου. Ροδίων Παιδεία 18.596 μόρια Νομική Αθηνών


«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου και αυτό το οφείλω στην οικογένειά μου, στους καθηγητές μου και σε αυτούς που με στήριξαν σε αυτή μου τη προσπάθεια».


Χρυσούλα Νiκα του Ιωάννη.18.666 μόρια. 1ο ΓΕΛ. 7η στη Ψυχολογία Θεσσαλονίκης.


«Οι πανελλήνιες δεν νομίζω ότι είναι τελικά αυτό που παρουσιάζουνε, δηλαδή ένα από τα μέσα με το οποίο μπορείς να πετύχεις το στόχο σου.
Υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες. Απλώς αυτές οι εξετάσεις σε βοηθάνε να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου και τον εαυτό σου.
Για αυτό και χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση και φυσικά διάβασμα για πετύχεις αυτό που θέλεις».

Κατερίνα Κατσιδώνη του Ευσταθίου. ΓΕΛ Αφάντου. 18.492 μόρια. 1η στο Παιδαγωγικό Τμήμα ΔΕ Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μιλώντας στην «Ροδιακή» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επίτευξη του στόχου της, καθώς όπως είπε η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη της επιλογή!
Ερωτηθής γιατί επέλεξε μία σχολή εδώ στη Ρόδο, στο νησί που μένει, απάντησε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό Πανεπιστήμιο που θα της δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να συνεχίσει την πορεία της και αφού με αυτόν το κλάδο ήθελε να ασχοληθεί, το δήλωσε πρώτη σχολή.
Η ίδια λέει στα επόμενα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις «να έχουν πίστη στον εαυτό τους, να γνωρίζουν ότι θα περάσουν διάφορα στάδια, αρκετό άγχος αλλά ότι και να συμβεί να συνεχίσουν τη προσπάθεια και να γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους νοιάζονται και τους αγαπούν. Αυτός που θέλει κάτι το πετυχαίνει στη ζωή του» καταλήγει η Κατερίνα.


Νικόλαος Βενέρης του Παναγιώτη. 17.996. 3ο ΓΕΛ. 5ος στο Πολιτικών Μηχανικών Αθήνας
Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Νίκος εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα αυτό δηλώνοντας πως «έφυγε ένα βάρος με την επιτυχία του αυτή στην σχολή πρώτης προτίμησης του».
Ερωτηθείς για το «μυστικό» της επιτυχίας του είπε ότι θα πρέπει να γίνεται σταθερή δουλειά όλο το χρόνο και να μην υπάρχει άγχος που είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας.


Δέσποινα Μαυρουδή του Ανέστη. 18.439 μόρια.
ΓΕΛ Κρεμαστής. 1η στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Το αποτέλεσμα αυτό την κάνει να είναι πολύ χαρούμενη αφού πετυχαίνει στην οικονομική σχολή της αρεσκείας της.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» η Δέσποινα μας λέει ότι «η διαδικασία των πανελληνίων παρουσιάζεται πολύ τρομακτική. Είναι πράγματι μία σοβαρή διαδικασία που απαιτεί αφοσίωση και μελέτη, χρειάζεται όμως και ξεκούραση και επανάληψη για να τα καταφέρεις».
Η Δέσποινα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει γονείς και καθηγητές για τη σημαντική βοήθεια και στήριξη που της προσέφεραν.

Αναστασiα Πογιατζή του Χρυσοβαλάντη. 18.179 μόρια. 4ο ΓΕΛ. Νομική Θεσσαλονίκης.

«Είναι οι κόποι μίας δωδεκαετίας και όταν είδα τη βαθμολογία κατάλαβα ότι οι προσπάθειες μου καρποφόρησαν και εν τέλει τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Ήταν μία χρονιά πολύ πιεστική με καθόλου ύπνο και ελεύθερο χρόνο αλλά είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις για πετύχεις αυτό που βάζεις στόχο».
Η ίδια συμβουλεύει «για την επιτυχία απαιτείται καλός προγραμματισμός και προσπάθεια. Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις να δώσεις παραπάνω τότε αρχίζεις, με μικρά βήματα, να κάνεις παραπάνω προσπάθεια»!


Σωτήρης Σοκορέλος του Μιχαήλ. 18.110 μόρια. 1ο ΓΕΛ. Βιολογία Πάτρας.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Σωτήρης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους καθηγητές αλλά και τους γονείς του που ήταν πάντα δίπλα του σε αυτή του τη προσπάθεια.
Αναφερόμενος στα παιδιά που φέτος θα δώσουν εξετάσεις συμβουλεύει: «να έχουν συγκέντρωση, να μην βιάζονται να έχουν τύχη και να κάνουν τη προσπάθειά τους και ότι γίνει».


Eλληνα Ιωάννα του Κωνσταντίνου. 1ο ΓΕΛ. 18.007 μόρια. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκη.
«Αγχωνόμουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα αλλά τελικά πέτυχα το στόχο μου» δήλωσε στη «Ροδιακή» η Ιωάννα αφού όπως διευκρίνισε τόσο το τμήμα όσο και η πόλη ήταν αυτά που επιθυμούσε!
Η ίδια δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες στην οικογένεια αλλά και στους καθηγητές της που ήταν δίπλα της και την στήριξαν και συμβουλεύει τα παιδιά που προετοιμάζονται για πανελλήνιες να έχουν καλή οργάνωση, να μην αγχώνονται και να μην έχουν μόνο το διάβασμα στο μυαλό τους και όλα θα πάνε καλά

Δημήτριος Καστρουνής του Νικολάου. ΓΕΛ Αφάντου. 18.033 μόρια. Πληροφορική Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτό και πως «η τρίτη Λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά παρά το διάβασμα και όλα τα άλλα» και ετοιμάζεται για ξεκούραση, παραλίες και εξόδους!

Παρασκευή Σκλάβου του Ιωάννη. 17.938 μόρια. 2ο ΓΕΛ. Νομική Κομοτηνής. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» δήλωσε στη «Ροδιακή» η Παρασκευή διευκρινίζοντας πως «το περίμενα αλλά είναι αλλιώς η αίσθηση όταν βλέπουμε ότι περνάμε σε αυτό που θέλουμε»!Η ίδια είπε πως η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη της επιλογή, πως την προηγούμενη χρονιά υπήρξαν δυσκολίες όμως όλα αυτά δεν συγκρίνονται με την ικανοποίηση που νιώθει τώρα!

Βασιλική Παπαγιαννάκη του Δημητρίου 17328 μόρια 3ο ΓΕΛ Ρόδου. Πρώτη στο Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Πάντειο Αθήνας


«Είναι απερίγραπτη η χαρά και η ευγνωμοσύνη μου για όσους με βοήθησαν, ιδιαίτερα για την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σχολή» δήλωσε στη «Ροδιακή» η Βίκυ.
Η ίδια αναφερόμενη στα παιδιά που την επόμενη χρονιά θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια τους ευχήθηκε «κουράγιο και καλή τύχη» και τους συμβούλευσε «να μην κουραστούνε από την αρχή τους έτους, να κρατήσουν τις δυνάμεις τους για το τέλος και αν μπορέσουν να το ευχαριστηθούν. Η Τρίτη λυκείου δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει η Βίκυ.

Ελένη Καντιδενού του Μιχαήλ. 17.686 μόρια. Ροδίων Παιδεία Τμήμα Χημείας Κρήτης.


«Ήθελε αρκετό κουράγιο για να περάσει κάποιος με αξιοπρέπεια όλη τη διαδικασία των εξετάσεων και σίγουρα αρκετή αυτοπεποίθηση» μας είπε η Ελένη προσθέτοντας πως « η βαθμολογία δεν αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα του κάθε μαθητή».

Aννα – ΧαρίκλεIα (Χαριάννα) ΧατζηγεωργIου του Μιχαήλ. 1ο ΓΕΛ. 16.287 μόρια. Σχολή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πειραιά.


«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θεωρώ ότι οι πανελλήνιες μας φέρνουν πιο κοντά στην Ιθάκη μας, στο στόχο μας. Σίγουρα δεν κρίνουν το μέλλον μας αλλά είναι ένα πρώτο βήμα και χαίρομαι που για μένα έγινε επιτυχώς»!
Η ίδια είπε ότι ήταν μία απαιτητική χρονιά που απαιτούσε ωριμότητα, κατάθεση ψυχής και υπομονή για να πετύχεις το στόχο σου.
«Ο καθένας έκανε τη προσπάθεια του σε όλους μας αξίζουν συγχαρητήρια και να θυμόμαστε ότι έχουμε ακόμη πολλές ευκαιρίες μπροστά μας»!

Λαμάϊ Χριστίνα του Αποστόλ. 16.491 μορια. 2ο ΓΕΛ. 4η Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Χριστίνα δηλώνει πολύ χαρούμενη για αυτή της την επιτυχία και δηλώνει την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα.

Τσαμπίκα Κάτρη του Ηλία. 18.218 μόρια. Μουσικό Σχολείο. Νομική Θεσσαλονίκης.
Η Τσαμπίκα είχε στόχο, εδώ και χρόνια, τη Νομική για αυτό και είχε αποφασίσει να προσπαθήσει όσο μπορούσε για να πετύχει το στόχο της, όπως και έγινε.
Η ίδια μας λέει ότι γονείς και φίλοι τη βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτό και έκαναν ότι μπορούσαν για να έχει τις ισορροπίες που χρειάζονταν.
Στα παιδιά που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους λέει να μην αγχώνονται, να διαβάζουν πολύ και να μην παρατήσουν τους φίλους τους.


Γεώργιος Μπακάλης του Κωνσταντίνου. 18.706 μόρια. ΓΕΛ Κρεμαστής. Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Ο Γιώργος μιλώντας στη «Ροδιακή» είπε ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε, με αρκετό διάβασμα. Σε ότι αφορά τη συμβουλή του για τους επόμενους μαθητές: Να έχουν υψηλούς στόχους. «Νιώθω χαρούμενους ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν γιατί ήταν προσωπικός μου ο αγώνας να γράψω καλά στις πανελλήνιες και τον πέτυχα»!

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών