Να βιαστούν όσοι θέλουν να τρέξουν στο Run Greece της Ρόδου

Να βιαστούν όσοι  θέλουν να τρέξουν στο Run Greece της Ρόδου

Να βιαστούν όσοι θέλουν να τρέξουν στο Run Greece της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Λόγω του ορίου συμμετοχών οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν εγκαίρως

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο «Βest Western Plaza Hotel», Αίθουσα "Θάλεια" και ώρα 12:00-13:00 η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2017, παρουσία του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ, κυρίου Ζήκα Βασίλη, επιτελείου του κεντρικού ΣΕΓΑΣ από την Αθήνα καθώς επίσης και εκπροσώπων των Τοπικών Φορέων - Συνδιοργανωτών (Δήμος - Περιφέρεια).

Στο μεταξύ θα πρέπει να βιαστούν όσοι θέλουν ν’ αγωνιστούν στο Run Greece της 1ης Οκτωβρίου στη Ρόδο και συγκριμένα στα 5 και 10χλμ., όπως επίσης στα 1000μ. για τα παιδιά του δημοτικού. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ηλεκτρονικά στο run-greece.gr και από αύριο μπορούν να πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι στα δύο κέντρα για να δηλώνουν την συμμετοχή τους σε περίπτωση που δεν το έπραξαν μέσω του διαδικτύου.

Λόγω του ορίου στον αριθμό συμμετοχών, οι διοργανωτές δεν θα μπορούν να δεχτούν κάποιο δρομέα την… τελευταία στιγμή αν δεν έχει συμπληρώσει εγκαίρως τη φόρμα συμμετοχής του.

Τα κέντρα εγγραφών είναι τα παρακάτω:
- Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, Δημοτικό Στάδιο Ρόδου "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ" (10.00 - 14.00)
- Πεζόδρομος Πλαστήρα (Τράπεζα Ελλάδος - έναντι ΑΚΤΑΙΟΝ, 18.00 - 20.30)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2017 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 26 Σεπτεμβρίου είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

ΗΛΙΚΙΕΣ & ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 2.800 δρομείς
Αγώνας 10χλμ: 500 (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: 1500 (γεννημένοι το 2005 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 800 (παιδιά γεννημένα το 2006, 2007, 2008)
Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή σους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΕΠΖΑ - ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: info@run-greece.gr).

ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ
Σε περίπτωση που υποβάλλετε online την αίτηση συμμετοχής ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - ΡΟΔΟΣ " που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών (BEST WESTERN RHODES PLAZA HOTEL), από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείτε στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλού επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα "Λίστες Εκκίνησης - ΡΟΔΟΣ " που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:
• Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5χλμ & 10χλμ):
- τον αριθμό συμμετοχής του και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
- παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
- αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα
• Τσάντα δρομέα με τις Τεχνικές Οδηγίες του αγώνα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών).

Διαβάστε ακόμη

Η δωδεκανησιακή αποστολή για το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Συνεργασία του Κένταυρου με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την ανάπτυξη στη Ρόδο

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού