Είπε «αντίο» στην ενεργό δράση ο Φυλτζανίδης!

Με ένα χρόνο καθυστέρηση, ο Παναγιώτης Φυλτζανίδης αποφάσισε να κρεμάσει οριστικά τα μπασκετικά του παπούτσια. Με μήνυμά του στο facebook, ο αρχηγός του Διαγόρα ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του αυτά τα τριάντα χρόνια ενασχόλησής του με το άθλημα.

Τα συγκινητικά του λόγια έχουν ως εξής: «Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου κλείνει! Μετά από 30 χρόνια προσφοράς, θέλω να πιστεύω, στο χώρο του δωδεκανησιακού μπάσκετ, αποφάσισα ν’ αποχωρήσω από την ενεργό δράση!

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι, σίγουρα έχω πολλές νίκες, ήττες, πρωταθλήματα, χαρές, λύπες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγω κερδισμένος και με ψηλά το κεφάλι! Κερδισμένος γιατί μέσα από το μπάσκετ έκανα φιλίες ζωής!

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα μου στα καλά και στα δύσκολα! Τους αντιπάλους μου εντός γηπέδων, που μ’ έμαθαν να προσπαθώ και να παλεύω για να γίνω καλύτερος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαιτητές όλα αυτά τα χρόνια κι ένα μεγάλο συγνώμη εάν μερικές φορές δεν ήμουν αυτός που έπρεπε απέναντί τους!!!

Ευχαριστώ τα σωματεία τα οποία μου έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχω σ’ αυτά, στους παράγοντες και, τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο, Γιάννη Τσακίρη, Γιάννη Μωραΐτη, Χρήστο Καλαϊτζίδη, Κώστα Τρίτο, Βαγγέλη Φρύδα, Βασίλη Φουντουραδάκη, Πάνο Παπακώστα, Βενέτη Θωμίδη. Και ας με συγχωρήσουν όσοι έχω ξεχάσει!

Κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριζε τόσα χρόνια για να κάνω αυτό που τόσο αγάπησα! Το μπάσκετ!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα!!!!!!!!!».