Ανακοίνωση των ταξιτζήδων για τον ξυλοδαρμό οδηγού

Ανακοίνωση των ταξιτζήδων για τον ξυλοδαρμό οδηγού

Ανακοίνωση των ταξιτζήδων για τον ξυλοδαρμό οδηγού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4046 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου αναφορικά με την καταγγελία που έχει κάνει 40χρονος οδηγός μικρού τουριστικού λεωφορείου, κατά ταξιτζή, σύμφωνα με την οποία ο τελευταίος μαζί με συναδέλφους του, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν την ώρα που επρόκειτο να μεταφέρει τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Όπως είναι γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ήδη ο 40χρονος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου «ο Κολοσσός», έχει υποβάλλει έγκληση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κατά του ταξιτζή και παντός άλλου φυσικού ή ηθικού αυτουργού του επεισοδίου αυτού.

Σχετικά με αυτό το περιστατικό, το οποίο και καταδικάζει, το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας και παρανομίας. Σχετικά με το περιστατικό που αφορά οδηγό τουριστικού λεωφορείου και στο οποίο φέρεται να έλαβε μέρος μέλος του Δ.Σ. η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις της, αφού ολοκληρωθεί το έργο της δικαιοσύνης».

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο