Πιο κοντά σε Παντέλη ο Διαγόρας

Πιο κοντά σε Παντέλη ο Διαγόρας

Πιο κοντά σε Παντέλη ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Αποχώρησε από το ρόστερ της ομάδας ο Μανώλης Παπαδημήτρης ενώ παρέμεινε τελικά ο Άκης Γεωργίου

Καμιά εξέλιξη στο ζήτημα της εξεύρεσης προπονητή δεν υπήρξε μέχρι χθες για τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας του Διαγόρα, μετά την παραίτηση του Ανδρέα Σταύρου.

Προσωρινά τις προπονήσεις έχει αναλάβει ο Νίκος Μαντικός, αλλά όπως έγινε γνωστό, είναι πολλά τα ονόματα που ακούγονται και φέρονται ως υποψήφια για τη διαδοχή.

Έγιναν τηλεφωνικές επικοινωνίες με δυο από τους προπονητές, που ήταν και πριν από χρόνια στο «γηραιό» και δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Φοιρό και Παύλο Δερμιτζάκη, οι οποίοι είναι πλέον σε υψηλότερο επίπεδο και δεν θέλησαν να αναλάβουν αυτή την ευθύνη.

Υπήρξε επικοινωνία με τον Πέτρο Μίχο, αλλά ούτε κι αυτή η περίπτωση καρποφόρησε.

Μέχρι χθες βράδυ υπήρχαν σύμφωνα με πληροφορίες, επαφές με τους Γιάννη Χατζηνικολάου τον περυσινό προπονητή του Εργοτέλη, αλλά και το Νίκο Παντέλη.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς ο τελευταίος ήταν πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Διαγόρα. Ωστόσο η χθεσινή νύχτα και με δεδομένο πώς ο «γηραιός» βιάζεται, άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

ΕΦΥΓΕ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο θέμα των παικτών πάντως υπάρχει ακόμα ένας που έλυσε τη συνεργασία του με το Διαγόρα και δεν είναι άλλος από τον Μανώλη Παπαδημήτρη, ο οποίος αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους κι όχι εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων από την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πώς δεν βρίσκει λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, που έχουν άμεση σχέση με τα ωράρια των προπονήσεων της ομάδας.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣ

Οι αλλαγές όμως φέρνουν κι άλλες αποχωρήσεις. Όπως έγινε γνωστό χθές βράδυ λύνει τη συνεργασία του με τον Διαγόρα κι ο 24χρονος επιθετικός Δημήτρης Μπουρούς, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στον Αιολικό και έχει περάσει από τις υποδομές της Καλλονής, παίζοντας και στην ομάδα της Κύμης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ήταν γνωστό πριν συμβούν τα τελευταία γεγονότα στον Διαγόρα, πώς είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το ρόστερ ο Άκης Γεωργίου, ο οποίος για προσωπικό του πρόβλημα ήθελε να επιστρέψει στον τόπο του. Όπως όλα έδειξαν όμως πώς η λύση βρέθηκε και σε αυτό βοήθησε κι ο Διαγόρας.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής σε μια ανάρτηση του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί τονίζει:

«Ευχαριστώ τον ΓΣ Διαγόρα για την κατανόηση και την προσπάθεια που κατέβαλε στην προσπάθεια του προσωπικού μου προβλήματος, ώστε να μπορέσω να παραμείνω στην ομάδα. Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα και πλέον παραμένω μέλος της ομάδας με όλες μου τις δυνάμεις».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους