Αρκετοί σπεύδουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Αρκετοί σπεύδουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Αρκετοί σπεύδουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1089 ΦΟΡΕΣ

Με ικανοποιητικό ρυθμό προσέρχονται στο Δήμο της Ρόδου συμπολίτες μας που επιθυμούν να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των εκατό δόσεων για τις οφειλές τους προς αυτόν, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σάββα Διακοσταματίου.

Όπως δήλωσε, χθες, ο ίδιος, ο κόσμος προσέρχεται ωστόσο θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το δικαίωμα να υπαχθεί κάποιος στη ρύθμιση, έχει καταληκτική ημερομηνία τις 2 Νοεμβρίου γι’ αυτό καλό θα είναι οι πολίτες να μην το αφήσουν για τις τελευταίες ημέρες αλλά να προσέλθουν τώρα που υπάρχει περιθώριο.
Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος έκανε γνωστό ότι ο Δήμος κάνει έναν αγώνα δρόμου ώστε να βεβαιώσουν και μέσα στο 2017 και να δώσουν έτσι τη δυνατότητα σε όσους έχουν οφειλές και το τρέχον έτος να κάνουν και αυτοί ρύθμιση. Ο νόμος λέει ότι ρυθμίζονται αυτά που είναι βεβαιωμένα και αυτά που θα βεβαιωθούν εντός δύο μηνών από την ψήφισή του.

Έτσι, ο Δήμος κάνει αγώνα δρόμου για να βεβαιώσει και μέσα στο έτος 2017 ώστε να δώσει σε περισσότερους συμπολίτες μας το δικαίωμα να προσέλθουν για να υπαχθούν στη ρύθμιση.
Προς το παρόν, είπε ο κ. Διακοσταματίου, ο ρυθμός είναι ικανοποιητικός, οι πολίτες έρχονται, υποβάλουν ερωτήματα ωστόσο πιστεύει ότι είναι μία καλή ρύθμιση και τους καλεί να έρθουν να την κάνουν ώστε να ωφεληθούν και οι ίδιοι αλλά και ο Δήμος. Διότι, αν περάσει το χρονικό περιθώριο που δίνεται και δεν έχουν κάνει ρύθμιση, τότε όπως είπε, θα βρεθούν και οι δύο σε πολύ δύσκολη θέση.

Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης