Μένουν οι ανακοινώσεις για τρεις προσθήκες στον Διαγόρα

Μένουν οι ανακοινώσεις για τρεις προσθήκες στον Διαγόρα

Μένουν οι ανακοινώσεις για τρεις προσθήκες στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Μπαμπανιώτης, Προβατίδης και Καρπαθάκης προπονούνται ήδη με τον «γηραιό» που χρειάζεται κι άλλη ενίσχυση

Η εμφάνιση του Διαγόρα την Κυριακή, γέμισε με ικανοποίηση την τεχνική ηγεσία τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο του «γηραιού», μετά τη φιλική νίκη επί του Ιάλυσου με 3-0, αλλά κανείς δεν στέκεται σ’ αυτήν καθώς η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να ριχτεί στη… μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Νίκος Παντέλης σημείωσε αρκετά πράγματα για να δουλέψει με τους παίκτες του, μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος (1η Οκτωβρίου).

Ωστόσο η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας είναι επιτακτική. Η σύνθεση της ομάδας στο φιλικό με τον Ιάλυσο, αποτελούνταν από 16 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τέσσερις δεν είναι ακόμα επίσημα παίκτες του Διαγόρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τρεις οι οποίοι είναι:

Ο γκολκίπερ Νίκος Μπαμπανιώτης, ο οποίος παρακολούθησε το ματς του «γηραιού» με τον Ιάλυσο, ενώ χθες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες του Διαγόρα.

Μάλιστα επειδή με την απόκτηση του θα γίνουν τέσσερις οι γκολκίπερ, είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από το ρόστερ ένας, είτε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Οι υπόλοιποι δύο είναι ο Στάθης Προβατίδης και ο Γιάννης Καρπαθάκης, οι οποίοι αγωνίσθηκαν στο φιλικό, με τον πρώτο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Και οι τρεις σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στο ρόστερ του Διαγόρα και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Κι άλλη ενίσχυση
Στο μεταξύ πέρα από τους τρεις προαναφερόμενους, εξακολουθούν να γίνονται επαφές με έμπειρους ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο αριθμός του ρόστερ να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις έφυγαν Π. και Α. Αθανασίου, Παπαδημήτρης και Μπουρούς.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς, με τον Νίκο Παντέλη να θέλει να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα που «σημείωσε» στο φιλικό με τον Ιάλυσο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»