Κολοσσός: Αγιασμός, προπόνηση και... σουτάκια από τον παπά-Γιάννη Χαλκιά (φωτορεπορτάζ)

Κολοσσός: Αγιασμός, προπόνηση και... σουτάκια από τον παπά-Γιάννη Χαλκιά (φωτορεπορτάζ)

Κολοσσός: Αγιασμός, προπόνηση και... σουτάκια από τον παπά-Γιάννη Χαλκιά (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο Βενετόκλειο

Παρουσία γονέων, δεκάδων μικρών αθλητών από τις ακαδημίες του ερασιτέχνη Κολοσσού και φίλων του μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου ο αγιασμός του Κολοσσού H Hotels για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Την πρόσκληση να παρευρεθούν στην ιεροτελεστία αποδέχθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου, Μιχάλης Μπαριανάκης, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Ελευθερία Φτακλάκη, ο δήμαρχος Ροδίων, Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Στέφανος Κυριαζής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, Μιλτιάδης Παγκάς, καθώς και μέλη της διοίκησης της «θαλασσί» ΚΑΕ.

Παρών ήταν φυσικά ο πρόεδρος Μιχάλης Κόκκινος, ο εκ των «χρυσών» χορηγών, Γιάννης Χατζηλαζάρου, οι Γιώργος Ματσαμάς, Μιχάλης Μπράτιτσης, Νίκος Χαραλάμπης καθώς επίσης και παράγοντες του ερασιτέχνη Κολοσσού, όπως ο πρόεδρος Γιώργος Τσέλιος, ο Μανώλης Αγγελάκος και ο Τσαμπίκος Βασιλαράκης. Εννοείται πως δεν έλειψε και ο Κώστας Ευφραιμίδης, από τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας.


Στις εξέδρες του Βενετοκλείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η χρυσή μας ολυμπιονίκης, Δήμητρα Μελλίνη, η οποία θ’ αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα του Κολοσσού στο τοπικό μας πρωτάθλημα, όπως επίσης και ο πρόεδρος του συνδέσμου κριτών Δωδεκανήσου, Γιώργος Κατσικανταής, με την αντιπρόεδρο Αφροδίτη Μπανάκου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου πατήρ Ιωάννης Χαλκιάς ο οποίος δεν παρέλειψε να τιμήσει την …παράδοση κι έκανε τα σουτάκια του στο τέλος για να φέρει όπως πάντα καλή τύχη στα καλάθια του γηπέδου!


Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυνε ο κ. Κόκκινος, ο οποίος έθεσε όριο στον προπονητή των «θαλασσί» Άρη Λυκογιάννη την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα «γιατί τις πρώτες δύο δε θα μας αφήσουν να τις πάρουμε» όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Χατζηδιάκος, ο κ. Μπαριανάκης, ο κ. Τσέλιος και ο κ. Χατζηλαζάρου.

Αμέσως μετά, ο Κολοσσός H Hotels ακολούθησε το πρόγραμμά του, κάνοντας προπόνηση εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς (το Σάββατο για το Κύπελλο Ελλάδας).














Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή