Πήρε Ποζατζίδη και Τσουρούτη ο ΑΕΡΑ

Πήρε Ποζατζίδη και Τσουρούτη ο ΑΕΡΑ

Πήρε Ποζατζίδη και Τσουρούτη ο ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ζητάει την εξαίρεση του διαιτητή Μανώλη Κυρίτση από τα παιχνίδια της

Με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές ενίσχυσε το ρόστερ του ΑΕΡΑ. Απέκτησε τον 20χρονο Στέλιο Ποζατζίδη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο και τον 18χρονο γκολκίπερ Τάσο Τσουρούτη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Διαγόρα.

Ο πρώτος αγωνίσθηκε πέρυσι με επιτυχία με τη φανέλα του Κλεάνθη. Φέτος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στον Ιάλυσο, απ’ όπου όμως, έλυσε τη συνεργασία του κι έμεινε ελεύθερος.

Ο Ποζατζίδης συζήτησε και συμφώνησε με τον ΑΕΡΑ, να φορέσει φέτος τα ερυθρόλευκα και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου.

Στο μεταξύ λίγο μετά την ανακοίνωση για τον Στέλιο Ποζατζίδη, οι «ερυθρόλευκοι» με δεύτερη ανακοίνωση τους, ενημέρωσαν τους φίλους τους για την απόκτηση και του νεαρού τερματοφύλακα Τάσου Τσουρούτη, με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Διγενή όπου και ανήκει ο παίκτης.

Παράλληλα στην ανακοίνωση για τον Στέλιο Ποζατζίδη, οι Διοικούντες του ΑΕΡΑ, αναφέρονται στα γεγονότα του αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Κρεμαστή. Μέσα από αυτήν την αναφορά,ζητούν την εξαίρεση από τα παιχνίδια τους του διαιτητή κ. Κυρίτση και πλέκουν παράλληλα το εγκώμιο του κ. Καλκαβούρα για την στάση του στο ίδιο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΡΑ για τον Στέλιο Ποζατζίδη και το ματς με τονΦοίβο αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΑΕΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Ποζατζίδη και τον καλωσορίζει στην ομάδα μας.

Σχετικά με τα τραγελαφικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Κρεμαστής την Κυριακή, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

-Ο ΑΕΡΑ έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες πάντα εντός αγωνιστικών χώρων.

-Ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Μανώλη Κυρίτση από τα παιχνίδια της ομάδας μας, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα συγχαίρουμε τον βοηθό Χρήστο Καλκαβούρα, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από τη διαιτησία -παρωδία της Κυριακής».

Η ανακοίνωση για Τσουρούτη: "Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Τσουρούτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από το Διγενή Κοσκινού. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Διγενή για την παραχώρηση του παίκτη και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας".

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού