Ξεκίνημα και για τον Σταυρό Καλυθιών

Ξεκίνημα και για τον Σταυρό Καλυθιών

Ξεκίνημα και για τον Σταυρό Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 44 ΦΟΡΕΣ

Μία νέα χρονιά ξεκινάει για τη γυναικεία ομάδα του Σταυρού, αφού προχθές το απόγευμα έγινε στο γήπεδο Καλυθιών ο αγιασμός από τον πατέρα Ελευθέριο Κατιάκο, που στη συνέχεια βρήκε δίχτυα στο …απαραίτητο σουτ, για να πάει καλά η χρονιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κιόττου , αφού συνεχάρη τις αθλήτριες για την περσινή τους αξιέπαινη προσπάθεια, ευχήθηκε παράλληλα σε όλες υγεία και επιτυχίες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ακολουθώντας πια η προπόνηση.

Απ’ αυτήν απουσίασαν οι Παυλίδη , Μαλλιάκα , Χοτζάι και Γρηγορίου για επαγγελματικούς λόγους. Στο τέλος της προπόνησης , ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Ταχραμάνης έδειξε ικανοποιημένος από την πρώτη εικόνα των παικτριών του και τόνισε ότι με σωστή δουλεία θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Τις θερμές ευχές του για επιτυχίες στο σύλλογο έστειλε μέσω τηλεφώνου ο αντιπεριφεριάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης αφού απουσίαζε εκτός Ρόδου και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΕΚΟ και τον κ. Χατζημανώλη για τη χορηγία των προπονητικών εμφανίσεων του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας